reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sklepy internetowe

Ten na Powstańców to opiszę Wam.

Jak jest skrzyżowanei z Hallera to kawałek dalej w stronę Biielan. Jak jedziecie z miasta to po lewej stronie. Na przeciwko Drogerii chyba "Natura" która jest po prawej stronie ulicy Powstańców. Ja jak szukałam tego sklepu to stanęłam samochodem koło tej drogerii i okazało sie że muszę przejść tylko na drugą strone Powstańców.
Spróbuję zaraz wkleić Wam mapkę.
Cenowo chyba lepiej niż w Mama i ja w którym dzisiaj byłam. Ciuchy fajne ale strasznie drogie. Wydałam prawie 200 zł ::)
a kupiłam tylko spódniczkę na szelkach lnianą i koszulkę. Koszulka fajna bo później do karmienia mi się przyda.
Już trzeba myśleć o letnich ciuchach. Ja wyciagnęłam z szagfy jakieś letnie rzeczy i myślałam że spoko się w niektóre zmieszczę a tu niespodzianka i już teraz się nie dopinam. ::)

reklama
No nie udało mi się zapisać z mapki obrazu.

ale to jest na skrzyżowaniu z Jastrzębią albo Sokolą. taki w miarę nowy budynek.

Musze sie wam dziewczyny pochwalic :) wkoncu kupiłam cos wyjsciowego :) :) :) Przez przypadek znalazłam sklep ciazowy,wydaje mi sie bardzo tani,choc moze niema oszałamiajacego wyboru-ja jednak cos znalazłam :)
Polecam ten sklepik:
Sklep "PODWALE" 1 pietro WROCŁAW

reklama
Do góry