reklama
To zależy jeszcze jakie skarpetki, polecam wam sprawdzić stronę Link do: Sklep Wannabreak - kolorowe skarpetki w takich skarpetkach napewno byście się nie hamowały
ZwariowanaSol
Fanka BB :)
Nie przeszkadzają mi skarpetki - wręcz narzekam żeby zakładał - szczególnie zimą jak ma zimne stopy i mnie niechcący dotknie pod kołdrą tymi soplami lodu podczas przytulanek - gdzie tam sex ja mam odruch wyskakiwania z wyrka A z drugiej strony - kto zwraca uwagę na skarpetki podczas sexu
A ja mam zakaz zdejmowania skarpetek do łóżka bo mam wiecznie zimne stopy Tylko w lato mam pozwolenie bo robię za chłodziwo
A ja mam zakaz zdejmowania skarpetek do łóżka bo mam wiecznie zimne stopy Tylko w lato mam pozwolenie bo robię za chłodziwo
Zaczarowany_Ołówek
Początkująca w BB
i to jest 100% racja :d ja nawet nie zwracam uwagi na skarpetki, bo w takim momencie to nie jest istotne może mieć nawet cebule na palcu.. nie robi mi to, później się zszyje xD
Ja swój pierwszy raz przeżyłam w skarpetkach (byłam zbyt zaafeowana i nie do końca wiedziałam, co robic). I to był ostatni raz, jak miałam na sobie skarpety podczas seksu . A męża to bym wygoniła akysz
reklama
Podziel się: