reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Skad jesteście?

jestem za warszawa kazda km tyle samo zrobi hehe chociaz legnica tez moze byc bo niedaleko moj chrzesny mieszka i moge sobie jechac do niego w odwiedziny tak z nienacka przy okazji odwiedze rodzine na slasku hehe;-)

reklama
ja moge dopiero tak w lutym albo wakacje w przyszlym roku bo z uk tak szybko nie wroce!!jak na razie to do Elzu daleko nie mam i nawet pociagiem moge jechac heh

a czemu nie mozemy zrobic zlot :) mi to wszystko obojetnie gdzie to zalezy od was :)

echooo i zalgol widze ze jestescie z wroclawia he tez mozemy zrobic male spotkanie.
echooo z jakiej dzielnicy mieszkasz, bo zalgol z popowickiej a ja z sępolna.

Nastepna wroclawianka Egrunia :)

Dziewczyny no dajcie znac bo nie bawem bede we wrocku od 6 sierpnia. :):)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,
z tego co się doczytałam to: Jola1205; Anarien; 85asia; Kasia_B; Inez79; Zuzaneczka; Violett; Martynkka są z Wawy albo okolic. Do mazowieckich ciężarówek dołączam się i ja :-) Czyli jest nas 9 (a tak naprawdę to trzeba nas liczyć podwójnie ;-) to ok 18 ;-) )

W kwestii spotkania,
proponuję 11 września (sobota) godzina 17ta, lokal --> no właśnie nie mam pomysłu :-)
co Wy na to?

reklama
Do góry