reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Skad jesteście?

Winogrady to też blisko :) Super byłoby się spotkać. Chodzisz może do szkoły rodzenia gdzieś?

Nie nie chodzę. Teraz mam trochę latania - kredyt mieszkaniowy, ale może jak już sie przeniosę to się spotkamy na piątkowie. aha i zapisałam sie na takie spotkanie "mama rozmawia" na koniec października - może tez bys się zapisała i poszłybysmy razem - jestem mobilna jakby co ;)
Tu link Mama rozmawia | Strona startowa
Byłam już na jednym i było super, dostałam gratisy i gościem był Paweł Zawitkowski - super polecam :)

reklama
Ooo super :) ja jestem jak najbardziej na tak. Powiedz mi, bo tylko przejrzałam tą stronkę, tam tylko trzeba się zarejestrować?? Czy jest jeszcze jakaś dodatkowa opłata?

To jakoś będzie tuż przed Twoim terminem, więc już gorąco będzie :)

Anarien, LLF, lile, Izeczka_73 i ewentulanie ktoś jeszcze kogo nie wyśledziłam - też jestem z Wawy, a właściwie to z Izabelina. Podobnie uważam że nie ndaje sie do ludzi ale popieram plany spotkaniowe. Jak się zacznie olimpiada to przyjeżdżamy na Starynkiewicza i tam też chodzimy do SR.
Może któraś z was też tam planuje rodzić?

Ooo super :) ja jestem jak najbardziej na tak. Powiedz mi, bo tylko przejrzałam tą stronkę, tam tylko trzeba się zarejestrować?? Czy jest jeszcze jakaś dodatkowa opłata?

To jakoś będzie tuż przed Twoim terminem, więc już gorąco będzie :)

Nic się nie płaci, spotkanie trwało jakieś 3-4 godzinki i nawet szwedzki stół był. Zapisz sie to pojedziemy razem :) A fakt że tuz przed mam nadzieje, że nie urodzę na spotkaniu :)
A teraz uciekam do miasta kilka spraw załatwić ;)

Anarien, LLF, lile, Izeczka_73 i ewentulanie ktoś jeszcze kogo nie wyśledziłam - też jestem z Wawy, a właściwie to z Izabelina. Podobnie uważam że nie ndaje sie do ludzi ale popieram plany spotkaniowe. Jak się zacznie olimpiada to przyjeżdżamy na Starynkiewicza i tam też chodzimy do SR.

Ja planuję rodzić na Wołoskiej. Jeszcze muszę jechać wszystko obejrzeć i wypytać wtedy powiem jak mi się podobało :)
A co do spotkania to wypijcie toast soczkowy za mnie i Zuzię :)

Nie, ja w ogóle Starynkiewicza nie brałam pod uwagę. Zuzię 8 lat temu rodziła na Kasprzaka i teraz też mam podobne plany.
A dlaczego akurat wybrałaś Starynkiewicza? Blisko od domu czy jakieś inne powody? Jestem ciekawa.
Żadna z moich znajomych tam nie rodziła.

Cieszę się, że jest coraz większe zainteresowanie spotkaniem 11 września w sobotę...to już najbliższa sobota :-) więc już za kilka dni się spotkamy! :D

Jest ciągle problem z lokalem...jeśli macie jakiś pomysł, to dajcie znać.
a może spotkamy się w:
http://www.mamamia.com.pl/galeria.php

Ostatnia edycja:
Niestety nie załapię się na Wasze spotkanko, ale powiem Wam, że bardzo zazdroszczę takiej możliwości i choćby takiego miejsca jak to podlinkowane. Przez 10 lat mieszkałam w Warszawie i z perspektywy przyszłej mamy fajnie by było tam wrócić. Ech...

Ja w sumie z Krakowa ale może się wybiorę....zobaczę jak się będę czuła w piątek i jeśli spotkanie będzie nadal aktualne to kto wie :D:D

reklama
Izeczka_73 Mam bliżej niż do innych szpitali a poza tym moj gin tam dyżuruje. To moja pierwsza ciąża, ale jakbym tak jak ty pierwszego dzidziusia urodziła w jednym i było ok, też bym się nie zastanawiała. Na SR mamy pojść obejrzeć sale, to napisze jakie wrażenia.

Do góry