reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sińce pod oczami!!!

Mam dopiero 15 lat a mam okropne sińce pod oczami.... Nawet fluid nie pomaga..... Śpię dosyć długo choć czasami zdarza mi się nie dosypiać, natomiast bardzo dużo czasu spędzam przy telewizorze jak i komputerze.... Czy może to wynikać z zmęczenia oczu....?? Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc.... :no: :-(

reklama
Mam dopiero 15 lat a mam okropne sińce pod oczami.... Nawet fluid nie pomaga..... Śpię dosyć długo choć czasami zdarza mi się nie dosypiać, natomiast bardzo dużo czasu spędzam przy telewizorze jak i komputerze.... Czy może to wynikać z zmęczenia oczu....?? Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc....

Mam dopiero 15 lat a mam okropne sińce pod oczami.... Nawet fluid nie pomaga..... Śpię dosyć długo choć czasami zdarza mi się nie dosypiać, natomiast bardzo dużo czasu spędzam przy telewizorze jak i komputerze.... Czy może to wynikać z zmęczenia oczu....?? Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc....
eh.... :/

Dziewczyny - nerki raz, powietrze dwa, a po trzecie, babcine sposoby- pod oczy wata z herbatą, albo na kilka sekund potrzymać lód, elegancko likwiduje wszelkie obrzęki...

Dziewczyny, i ja mam sińce pod oczami. Nerki i wątroba sprawdzona była przy okazji, więc zdrowotnie jest ze mną dobrze. Natomiast wysypianie się czy zdrowy tryb życia nie pomoże i nie zlikwiduje całkowicie sińców pod oczami, jeśli naszą naturą jest niskie ciśnienie.
Ja mam nader niskie, kawą się nie raczę, bo nie lubię, a i nie sądzę, aby kilka filiżanek dziennie mi pomogło.
Natomiast po przetestowaniu wielu kremów pod oczy, które miały mi sińce zmniejszyć trafiłam na krem, który, o dziwo, pomaga. Jest nieco wymagający dla portfela (130 zł ...), ale jak dotąd nie żałuję zakupu. Podobno poprawia krążenie pod oczami. Jak dla mnie może poprawiać co chce, byleby był skuteczny:)
Nazywa się Vanilyx Under Eye Cream. Nie wiem czy mogę podawać linki do opisu produktu, ale tutaj można o nim można więcej przeczytać:
Pozdrawiam!

ten sam problem - sine oczy - a po ciązy jest jeszcze gorzej.
plus komputer i nieprzespane noce :-)

ja uzywam na "wyjscia" - bo drogie cholerstwo - korektor we fluidzie la roche posay - klei słusznie - super sie trzyma nie zbija sie w grudki ( u mnie kazdy krem zbija sie w grudki, bo ma tłustyą cerę)

Niestety wlasnie mi sie konczy ( mialam taka malą tubke z próbka którą dostałam z jakims kremem) niestety koszt mnie nowego przerazil i kupilam taki 4 kolorowy z sephory - niestety pomyłka - nadaj sie na dzien, ale nie tuszuje dobrze i sie gromadzi w zmarszczkach.

Ktoś ma inne sprawdzone lub nie dobroci?

Mam 13 lat z natury mam since, kłopoty z nerkami, ale mama powiedziała, że jak będę jadła buraki to znikną. Bo buraki coś tam robią z krążeniem,ale ja nie lubię buraków. Przeczytałam w gazecie, że trzeba zetrzeć kartoflana tartce i położyć go pod oczy na 10 min.
:tak:

Witam
Mam problem z podkrążonymi oczami (wiem że to z niedospania, ale niestety żeby się wyspać to musiałabym uciec na bezludną wyspę) i cienie pod oczami. Właśnie kupiłam sobie krem pod oczy ale czy mi pomoże to nie wiem. Może wy macie jakieś wypróbowane sposoby na te problemy?

reklama
cześć anaconda :-D;-):-D
kupiłam sobie w aptece takie fajne płatki pod oczy nasączone ogórkiem, czy zmniejszają sińce to zależy jak duże masz te podkówki ale na pewno odprężają i zmniejszają opuchliznę, jutro poszukam to Ci dokładnie napiszę nazwę jak chcesz:tak:

Do góry