reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowy BAZAREK - kupno-sprzedaż, wymiana, przydatne linki [BEZ KOMENTARZY]

natkusia

♥ Synusiowa Mama ♥
Miasto
Śląsk
Nasz sierpniowy BAZAREK :-)

- Tutaj możemy wrzucać zdjęcia ubranka, rzeczy dla dzieci, które mamy na sprzedaż z opisem - może którejś z nas przypasują i będzie można dokonać transakcji kupno-sprzedaż bądź wymiana :tak:

- Tutaj możemy wrzucać linki do np allegro, tablica.pl, w których sprzedajemy ubranka :tak:

- Tutaj możemy wrzucać linki do sprawdzonych sklepów z art. dziecięcymi oraz sprawdzonych sprzedawców allegro

- Tutaj możemy wrzucać informacje ze sklepów (Tesco, Lidl, Biedronka itd) z promocjami

- itd itp

Wątek jest
BEZ KOMENTARZY!! - proszę o umieszczanie tylko i wyłączenie ogłoszeń!
.. jeżeli zaczniemy tu komentować to ogłoszenia się stracą więc proszę
nie komentować ..

Jeżeli ktoś wrzuci na sprzedaż ubranko a my jesteśmy tym ubrankiem zainteresowane to proszę o wiadomości prywatne do osoby sprzedającej i dogadanie się na pw :-)

reklama
Sprzedam ubranka po mojej córce w rozmiarze 0-2 latka w bardzo niskich cenach !!! Ubranka są w większości założone tylko jeden raz, są w idealnym stanie.
W poniższych linkach zamieściłam ubranka według rozmiarów wraz z cenami. Możliwość dużej negocjacji cenowej!!!!
Zapraszam: kontakt e-mai: dominika_zakowska@wp.pl
[FONT=&quot]Ubranka 0-3 miesiące Ubranka 0-3 Miesiące - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 3-6 miesięcy Ubranka 3-6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 6 miesięcy Ubranka 6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 6-9 miesięcy Ubranka 6-9 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 9 miesięcy Ubranka 9 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 12 miesięcy Ubranka 12 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 18 miesięcy Ubranka 18 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 2 lata Ubranka 2 lata - Dzieci - Fotosik.pl
KURTKI< BUTY< SUKIENKI I INNE Kurtki, buty, sukienki i inne - Dzieci - Fotosik.pl

[/FONT]

Sprzedam spacerówkę Espiro Avant, kolor czerwony. Kupiony rok temu, używany przez około 6 miesięcy. Stan idealny.
Model taki jak na zdjęciu Wózek spacerowy Espiro Avant Płońsk • Tablica.pl
avant02_329747918027.jpg

Załączniki

• avant02_329747918027.jpg
    avant02_329747918027.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 324
Ostatnia edycja:
Witam Sierpniówki, jestem Lipcówką 2014:tak: W brzuchu mam synka, a po córce zostało pół strychu ubranek - tym samym chciałabym się pobyć tych typowo dziewczęcych. W linku poniżej znajdziecie album z ubrankami. Córka urodziła się w sierpniu, więc ubranka powinny być dobre wg pór roku na Wasze maleństwa. Dla kupujących większe ilości rabaty i gratisy. Rzeczy są niezniszczone, większość w stanie idealnym. Zapraszam serdecznie!
https://picasaweb.google.com/z.zdun...authkey=Gv1sRgCNPurM6U0aHuwgE&feat=directlink

reklama
Niedawno w C&A kupiłam sobie jasną spódniczkę.. niestety za mała :-( a szkoda bo jest na prawdę fajna..
Na metce jest rozmiar 40 ale ja bym powiedziała, że 38.
Kupiłam ją za 35zł i za taką cenę chciałabym sprzedać + kw
Chętne zapraszam na priv :-)

Załączniki

• sp&#243;dnica.jpg
    sp&#243;dnica.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 288
  • sp&#243;dnica2.jpg
    sp&#243;dnica2.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 282
Do góry