reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Dziewczyny pomóżcie jestem w 5/6 tyg lekarz powiedział że widzi jakaś przestrzen czy wy widzicie ciążę blizniacza ? Jeśli tak to w tym jednym pęcherzyku czyli jednojajowa czy ten cień to drugi pęcherzyk ?

Załączniki

• IMG_20250404_203707.jpg
    IMG_20250404_203707.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 61
Cześć, przyłączam się i ja. To będzie moje drugie dziecko, ale powiem szczerze, że reakcja większości mnie po prostu smuci. Będę mieć drugiego synka i słyszę tylko: ojej szkoda, że nie dziewczynka, może jeszcze się Wam uda mieć dziewczynkę itd...
Jak w ogóle można mówić coś takiego? Tak to wygląda jakby drugie dziecko tej samej płci to była tragedia...
Człowiek się cieszy, że się udało zajść w ciąże, że dziecko się zdrowo rozwija, a tu takie teksty... Tylko kilka osób pogratulowało i się ucieszyło, że będzie drugi chłopiec.
Wiem, że nie ma się co przejmować takim gadaniem, ale to przykre...

reklama
Cześć, przyłączam się i ja. To będzie moje drugie dziecko, ale powiem szczerze, że reakcja większości mnie po prostu smuci. Będę mieć drugiego synka i słyszę tylko: ojej szkoda, że nie dziewczynka, może jeszcze się Wam uda mieć dziewczynkę itd...
Jak w ogóle można mówić coś takiego? Tak to wygląda jakby drugie dziecko tej samej płci to była tragedia...
Człowiek się cieszy, że się udało zajść w ciąże, że dziecko się zdrowo rozwija, a tu takie teksty... Tylko kilka osób pogratulowało i się ucieszyło, że będzie drugi chłopiec.
Wiem, że nie ma się co przejmować takim gadaniem, ale to przykre...
Wiem co czujesz. Takie głupie gadanie "o parka, udało się wam, świetnie!". Nie słuchać..
Po porodzie będzie porównywanie albo głupie gadanie w stylu "zachowuj się, brat jest grzeczny a Ty ciągle jęczysz." - I tutaj radzę od początku mieć swoje słowo, nie pozwalać na takie teksty. Ja nie pozwalam. :)

Do góry