reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ja wam powiem, że trochę momentami łapię schizy. Na podobnym etapie straciłam w maju ciążę..a właściwie to w kwietniu, bo o tym nawet nie miałam pojęcia i boję się teraz kurczę.. Nie jestem na razie umówiona na żadne usg aż do prenatalnych 26.01, ale się znów zastanawiam nad zabukowaniem go. Każda taka wizyta, to taki stres..😬 boję się znów usłyszeć, że coś poszło nie tak.. Chyba mam dzisiaj zbyt dużo czasu na te rozkminy, typowo jak na weekend kiedy mam wolne 🥲.

Ja wam powiem, że trochę momentami łapię schizy. Na podobnym etapie straciłam w maju ciążę..a właściwie to w kwietniu, bo o tym nawet nie miałam pojęcia i boję się teraz kurczę.. Nie jestem na razie umówiona na żadne usg aż do prenatalnych 26.01, ale się znów zastanawiam nad zabukowaniem go. Każda taka wizyta, to taki stres..😬 boję się znów usłyszeć, że coś poszło nie tak.. Chyba mam dzisiaj zbyt dużo czasu na te rozkminy, typowo jak na weekend kiedy mam wolne 🥲.

Zbyt dużo czasu na myślenie to też nie dobrze 😅
Akurat ja jestem tym przypadkiem co mu zawsze nie dobrze bo dzis pierwszy raz od tygodnia intensywny dzień, paznokcie, zakupy i już wracam jak na szpilkach, że na pewno zaczęłam plamić 💁‍♀️
Jeśli poczujesz się spokojniej po usg to umów się, nie ma sensu się katować

Ja jakoś siły dzisiaj odzyskałam, mam nadzieje, ze wszystko ze mną Ok 😜 sprzątam jak szalona. Dobrze, ze umówiłam sobie wizytę w przyszłym tygodniu, bo wole mieć lenia i mdłości niż tyle energii nagle

reklama
Zbyt dużo czasu na myślenie to też nie dobrze 😅
Akurat ja jestem tym przypadkiem co mu zawsze nie dobrze bo dzis pierwszy raz od tygodnia intensywny dzień, paznokcie, zakupy i już wracam jak na szpilkach, że na pewno zaczęłam plamić 💁‍♀️
Jeśli poczujesz się spokojniej po usg to umów się, nie ma sensu się katować
To przez nasze poprzednie przejścia mamy takie obawy i nie chcemy po prostu tego znów przezywać i odczuwać. Umówiłam się jednak na 18.01 na usg, bo akurat była chyba pierwwwwszy raz dostępna dogodna dla mnie godzina po pracy 🥴.

Do góry