reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny próbowałam się dzisiaj umówić do lekarza aby potwierdzić ewentualna ciąże. Ostatnia miesiączka 28.10, wizytę wyznaczyli mi na ostatni czwartek grudnia. Nie sądzicie ze trochę za późno? Z pierwszym dzieckiem pamietam że byłam na pierwszej wizycie chyba 6t+3

Dziewczyny lekarz kazał zbadać betę w piątek, jak będzie duża to umawiamy się na poniedziałek, a jak nie to czekamy do środy.
Zastanawiam się jednak, czy iść jeszcze jutro żeby się uspokoić. Po kilku dniach teraz beta powinna być spora. Na pewno poprawiłoby to moje samopoczucie. Chyba wariuje... Jak myślicie? Iść na trzecią betę a potem na czwartą w piątek?
🙊🙈

Dziewczyny próbowałam się dzisiaj umówić do lekarza aby potwierdzić ewentualna ciąże. Ostatnia miesiączka 28.10, wizytę wyznaczyli mi na ostatni czwartek grudnia. Nie sądzicie ze trochę za późno? Z pierwszym dzieckiem pamietam że byłam na pierwszej wizycie chyba 6t+3
Późno, ale można będzie na 100% potwierdzić :) a ja się boje że pójdę za wcześnie, lekarz jeszcze nic nie zobaczy, a ja się zestresuje

Późno, ale można będzie na 100% potwierdzić :) a ja się boje że pójdę za wcześnie, lekarz jeszcze nic nie zobaczy, a ja się zestresuje
ja właśnie tez obawiam się, że moja mikołajkowa wizyta będzie za wcześnie, ale z drugiej strony muszę pogadać o lekach, które powinnam brać itd wiec nie chce iść później

Dziewczyny lekarz kazał zbadać betę w piątek, jak będzie duża to umawiamy się na poniedziałek, a jak nie to czekamy do środy.
Zastanawiam się jednak, czy iść jeszcze jutro żeby się uspokoić. Po kilku dniach teraz beta powinna być spora. Na pewno poprawiłoby to moje samopoczucie. Chyba wariuje... Jak myślicie? Iść na trzecią betę a potem na czwartą w piątek?
🙊🙈
jeżeli Cię to uspokoi to idź😁 ja nie chodzę już na betę, żeby się już nie stresować, nawet mamie powiedziałam, ze jakbym coś przebąkiwała, że jadę do laboratorium, to ma mi zabrać kluczyki od auta🤣

reklama
Dziewczyny gratuluję pięknie rosnących bet brawo ❤️❤️❤️ ja próbuję czekać do soboty bez badań.. biorę leki jestem od soboty obstawiona że względu na moje trzy poronienia. A cycki dokładnie sprawdzamy co chwilę to już psychiczne !

Do góry