to na kiedy wychodzi Ci termin?Te normy idealnie pokrywają się z moimi wynikami, myślę że będę dzisiaj koło 100, a może i więcej kto wie(mam nadzieję ) A zaczęłam właśnie 4 tydzień.
reklama
nie mam pojęcia szczerze mówiąc, może inne dziewczyny się wypowiedzą. Ja umówiłam się teraz do ginekologa na Mikołajki, to niby będzie 6+0A myślicie przy jakiej becie serduszko może bić zarodek już jest i echo zarodka
Kasia930
Zaciekawiona BB
Dziewczyny próbowałam się dzisiaj umówić do lekarza aby potwierdzić ewentualna ciąże. Ostatnia miesiączka 28.10, wizytę wyznaczyli mi na ostatni czwartek grudnia. Nie sądzicie ze trochę za późno? Z pierwszym dzieckiem pamietam że byłam na pierwszej wizycie chyba 6t+3
olak96
Fanka BB :)
7 sierpnia z obliczeń aplikacji, ostatnia miesiączkę miałam 31.10.to na kiedy wychodzi Ci termin?
olak96
Dziewczyny lekarz kazał zbadać betę w piątek, jak będzie duża to umawiamy się na poniedziałek, a jak nie to czekamy do środy.
Zastanawiam się jednak, czy iść jeszcze jutro żeby się uspokoić. Po kilku dniach teraz beta powinna być spora. Na pewno poprawiłoby to moje samopoczucie. Chyba wariuje... Jak myślicie? Iść na trzecią betę a potem na czwartą w piątek?
Zastanawiam się jednak, czy iść jeszcze jutro żeby się uspokoić. Po kilku dniach teraz beta powinna być spora. Na pewno poprawiłoby to moje samopoczucie. Chyba wariuje... Jak myślicie? Iść na trzecią betę a potem na czwartą w piątek?
olak96
Późno, ale można będzie na 100% potwierdzić a ja się boje że pójdę za wcześnie, lekarz jeszcze nic nie zobaczy, a ja się zestresujeDziewczyny próbowałam się dzisiaj umówić do lekarza aby potwierdzić ewentualna ciąże. Ostatnia miesiączka 28.10, wizytę wyznaczyli mi na ostatni czwartek grudnia. Nie sądzicie ze trochę za późno? Z pierwszym dzieckiem pamietam że byłam na pierwszej wizycie chyba 6t+3
ja właśnie tez obawiam się, że moja mikołajkowa wizyta będzie za wcześnie, ale z drugiej strony muszę pogadać o lekach, które powinnam brać itd wiec nie chce iść późniejPóźno, ale można będzie na 100% potwierdzić a ja się boje że pójdę za wcześnie, lekarz jeszcze nic nie zobaczy, a ja się zestresuje
jeżeli Cię to uspokoi to idź ja nie chodzę już na betę, żeby się już nie stresować, nawet mamie powiedziałam, ze jakbym coś przebąkiwała, że jadę do laboratorium, to ma mi zabrać kluczyki od autaDziewczyny lekarz kazał zbadać betę w piątek, jak będzie duża to umawiamy się na poniedziałek, a jak nie to czekamy do środy.
olak96
No z drugiej strony, to może akurat coś zobaczy albo zleci badania, cokolwiek doradzija właśnie tez obawiam się, że moja mikołajkowa wizyta będzie za wcześnie, ale z drugiej strony muszę pogadać o lekach, które powinnam brać itd wiec nie chce iść później
reklama
Podziel się: