reklama
K@si@ pisze:Sandra, ale masz fajną piłeczkę. A u mnie 3 kilo na plusie od ostatniej wizyty. Upss, zaczyna mi się tyć ;D
K@si@ nawet mnie nie denerwuj ja już tydzien temu miałam 8 kg na plusie. Teraz się nie ważę, bo nie chcę sobie świąt popsuć 8)
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Tylko, że w sumie to ja nie czuje, że tak tyje. Brzuch pewnie rośnie, tylko, że w spodniach ciążowych z wstawką z dzianiny, jakoś tego nie odczuwam. Wlaściwie to najgorzej jest z jedna rzeczą, mam problem, żeby ogolić się w okolicach bikini ;D
sandra1982
A mnie idzie tylko w brzuchol, nie wyobrazam sobie co bedzie w 9 miesiacu - taki ogromniasty brzuch na szczudlach
A to jeszcze jedna fotka.
A to jeszcze jedna fotka.
sandra1982
sandra1982
gdzie ta fota do cholery ?
sandra1982
chyba wyczerpalam limit moich fotek na dzien dzisiejszy hahah, nie da sie wkleic...
K@si@, ja na szczescie z golenie jeszcze nie mam zadnych problemow, ale pewnie za kilka tyg. bede potrzebowac lusterka
K@si@, ja na szczescie z golenie jeszcze nie mam zadnych problemow, ale pewnie za kilka tyg. bede potrzebowac lusterka
sandra1982
Hahah, wlasnie bylam ciekawa czy ktoras z Was zauwazy To maly 'burdelik' mojego ojca, bo w domu wole korzystac z Jego kompa - szybciej chodzi.
reklama
dominique.p
Fanka BB :)
Sandra, mój brzuszek ma podobny kształt, ale chyba jest trochę większy od Twojego - ma już 93 cm w obwodzie Od ostatniego ważenia przytyłam 1kg, ale tylko w brzuchu (na szczęście). Zobaczymy, jak to dalej będzie; aż się boję sobie wyobrażać jaki będę miała balon w 9. miesiącu A co do golenia, to jeszcze daję radę, ale muszę przyznać, że coraz ciężej jest, bo nie dość, że widoczność już nie tak dobra, to brzuch przeszkadza w ewolucjach :laugh:
Podziel się: