andariel
mama super dwójki :]
u nas też słońce wychodzi, ale wieeeeejeeeeeee!!! natt - u Ciebie nie wieje? ja tu nawet okna otworzyć nie daję rady od strony kuchni... ale i tak idziemy na spacer, w razie co mam folię, to założę na wózek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Meggie daj info jak ten groszek przyzadzasz dolkadniej...moja tez groszek lubi....a z ulubionych dan to teraz sama juz nie wiem co ona lubi,robie codziennie co innego a i tak zje pare lyzeczek tylko......Witam słonecznie!
u nas też dzionek pikny to śmigamy z młodym na zakupy a potem do parku
trochę wieje ale może się nie pogorszy
anet kurcze przekichane że Karola tak się stresuje tym jedzeniem, mam nadzieje że jakoś to sobie powolutku wyrownacie. U nas też było przez jakiś czas nieciekawie ale to przez to że jak moja sis była to lubiła uraczyć swojego jak i mojego młodego jajkiem niespodzianką i się przyzwyczaiła bestia... zrobiłam radykalny odwyk i już jest ok, żadnych podjadań dziwnych, obiad to podstawa u nas z dwóch dań, czasem zupka przed spaniem a drugie jak wstanie..
a Karolcia nie ma jakiegoś ulubionego dania? np mój uwielbia jak robię groszek ze śmietana z makaronem, zje całą michę.
Jejuchu lecę bo już późno się robi, a nim się zbierzemy... paa