reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Goshe witam i nie martw się każde dziecko rozwija się swoim własnym tempie.

Ja mam dziś straszny dzień. Mała gorączkuje od wczoraj po szczepieniu. Cały czas rączki i rączki. Do tego robi kupki. Jakby było mało to zrobiła mi dziś taki bałagan że szok. Już wole by po kupce szła pod prysznic. A nie myć cały pokój, bo mała kupek zrobiła :-(.

Idę coś zjeść, bo nie wiem jak długo pośpi.

Mola głosy oddajemy na baśkę, ann i na mnie :-)x2 - bo 2 konkursy :-)

Enka,to ci dobrze,moja niechce butli,to nie mam jej jak podac...wrr....

anet a nie mozesz jej podawac z lyzeczki, ja tak planuje:tak:

mola ja czekam z niecierpliwoscia, az moj maly sam zacznie zasypiac i przespi w nocy 5-6h pod rzad:wściekła/y:

deli wspolczuje, ucaluj od Mika Oli ;-)

goshe moj synek tez tylko na kolanka, lezec nie chce, przewracac sie nie chce - pewnie taki ich urok ;-)

Ostatnia edycja:
witam sie i ja.
u nas nadal noc do d..py, Miko puszcza takie baczki, ze hej ;-(
lekarz wczoraj powiedzial, ze to moze byc od lapczywego jedzenia:szok: mozemy sprobowac przyjmowac np espumisan przez tydzien lub viburcol - moze to cos pomoze ???

apropo kupki, to Mikus robi w lazience na lezaczku czyli jest jeszcze blizej zalatwiania sie samodzielnego :tak:
Anitek ja tez miałam problem z gazami u małego,i to zaraz po urodzeniu,mały cały czas marudził i własnie powodem tego było jedzenie zbyt łapczywe.Ja uzywałam Infacol(ale na rezultaty trzeba poczekac około tygodnia)i podawałam do picia koper włoski no i pomału problemy sie skonczyły:tak:Kładz dzidzie duzo na brzuszku u mnie tez to działało.

Anitek ja tez miałam problem z gazami u małego,i to zaraz po urodzeniu,mały cały czas marudził i własnie powodem tego było jedzenie zbyt łapczywe.Ja uzywałam Infacol(ale na rezultaty trzeba poczekac około tygodnia)i podawałam do picia koper włoski no i pomału problemy sie skonczyły:tak:Kładz dzidzie duzo na brzuszku u mnie tez to działało.

dzieki ada za podpowiedź
mi dr tez mowila, ze trzeba poczekac okolo tygodnia - my na razie wezmiemy Espumisan, pijemy koper wloski, chociaz na razie musze uzbroic sie w cierpliowsc, bo maly pije z kubeczka niekapka; a jesli chodzi o brzuszek, to sie sam z niego odwraca:tak:

Z tym odwracaniem teraz to porażka. Moja tak jak nie lubiła brzuszka to teraz fik i na brzuszek i to najlepiej po jedzeniu i tak jak nie było ulewania teraz się zdarza. A jak jej się nie pozwala to tak po-marudzi, że mama pozwoli ehhhh
Moje dziecko ma władze nade mną

Problemów brzuszkowych współczuje. Myśmy to przerabiały ;-(

my juz spowrotem,3 dniówka wpisana,szczepienie dopiero 16 lutego,a mała za wile nie waży i nadal idziemy łeb w łeb z Gabi ino tylko o 40g wiecej mamy,ale w 3 tyg.przybrała ponoc ponad 300g wiec dobrze
mamy zielone światełko na wprowadzenie za tydzień mięska,hmmm ciekawe jak to bedzie

Deli oby malutkiej przeszło szybko:)

reklama
Witam wszystkich i witam nowe mamy
Ja ze straszym katerem ,tak sie boje zeby Madzi nie zaraic :-(
Piwonia super ze mala przybiera moja corcia tez do grubasow nie nalezy jest dosc drobnej budowy
Moja corcia tez sie jeszcze nie obraca ale bardzo intensywnie nad tym pracuje, kreci sie do okola wlasnej osi wiec samej tez jej nie moge zostawiac i oczywiscie te mostki to tak sie poodbija ze do gory sie zawszr przesowa:-)

Do góry