anitku u nas na gazy świetnie dzialala Gripe Water - już po pierwszej łyżeczce poszły bączki, że hej; i odkąd córcia wypiła butlę GW problemy z gazami nie wróciły
andariel dzieki, sprobuje
kasiu tak trzymaj ;-)
enka ja chtba tez sprobuje z kaszka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anitku u nas na gazy świetnie dzialala Gripe Water - już po pierwszej łyżeczce poszły bączki, że hej; i odkąd córcia wypiła butlę GW problemy z gazami nie wróciły
Enka,to ci dobrze,moja niechce butli,to nie mam jej jak podac...wrr....
Anitek ja tez miałam problem z gazami u małego,i to zaraz po urodzeniu,mały cały czas marudził i własnie powodem tego było jedzenie zbyt łapczywe.Ja uzywałam Infacol(ale na rezultaty trzeba poczekac około tygodnia)i podawałam do picia koper włoski no i pomału problemy sie skonczyłyKładz dzidzie duzo na brzuszku u mnie tez to działało.witam sie i ja.
u nas nadal noc do d..py, Miko puszcza takie baczki, ze hej ;-(
lekarz wczoraj powiedzial, ze to moze byc od lapczywego jedzenia mozemy sprobowac przyjmowac np espumisan przez tydzien lub viburcol - moze to cos pomoze ???
apropo kupki, to Mikus robi w lazience na lezaczku czyli jest jeszcze blizej zalatwiania sie samodzielnego
Anitek ja tez miałam problem z gazami u małego,i to zaraz po urodzeniu,mały cały czas marudził i własnie powodem tego było jedzenie zbyt łapczywe.Ja uzywałam Infacol(ale na rezultaty trzeba poczekac około tygodnia)i podawałam do picia koper włoski no i pomału problemy sie skonczyłyKładz dzidzie duzo na brzuszku u mnie tez to działało.
Piwonia dzięki, a kiedy się widzimy jak juz zdrowe jesteście?