reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

HEY Wam!
A ja o wszystkim sie dowiaduje jako ostatnia, ale sa dni, ze nia mam czasu, a nawet niekiedy sily tu zajrzec:baffled::-(
Juz 3 dzieciaczkow na swiecie:-)... czy kogos pominelam?:baffled:
Fajniutko:-) Gratuluje i duzo duzo zdrowka dla wszystkich!!!
Ja wczoraj bylam u nowego gina poraz pierwszy i ....
Jestem zadowolona:-):-):-) Wszystkie badania zrobili mi zaraz przed spotkaniem z pania gin. ..i wsio dobrze:-):-):-)
Och i wczoraj tez urodzila moja znajoma- blizniaczki. A termin miala taki sam jak ja:baffled:oooops, ale by bylo... :-)

A dzidzia naprawde sliczna! Silny i zdrowy facet ;-):-) prawdziwy przystojniacha!:-)
Wszystkie na pewno sliczne po mamusiach i tatusiach, a zdjecia tez chatnie bym zobaczyla i reszty pociech!:-)

Mam nadzieje, ze gdy urodze, to bede miala czas tu do was zerkac:-)
:-(tesknilabym za wami
:tak:naprawde

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam:-D
To ktora sie dzis rozpakuje??:-D

U nas nawet dzis pogoda sie zapowiada ide zaraz do sklepu z malym niech sie przewietrzy:tak::tak:

Kasiu pogoda piękna tfu tfu...
Ja liczę, że mój dziś z łóżeczkiem przyjedzie, bo jak nie to czeka go pi pi pi. Noooo...
Ja dziś mam dzień pichcenia obiadu, żeby się w weekend nie narobić to zrobię kotletów i zupkę warzywną. I mam nadzieję, że mój w nagrodę za te łóżeczko dostanie ten obiad bo jak nie to pi pi pi... już pisałam hihi

Mika! Ty?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tam jestem na końcu kolejki (10 od końca) ale też się boję Mika. A ty chociaż wiesz jak to będzie mniej więcej wyglądać a ja? Nawet nie wiem w którym szpitalu :/

reklama
Do góry