mamusiaberlin
Szczesliwa mamusia
HEY Wam!
A ja o wszystkim sie dowiaduje jako ostatnia, ale sa dni, ze nia mam czasu, a nawet niekiedy sily tu zajrzec:-(
Juz 3 dzieciaczkow na swiecie:-)... czy kogos pominelam?
Fajniutko:-) Gratuluje i duzo duzo zdrowka dla wszystkich!!!
Ja wczoraj bylam u nowego gina poraz pierwszy i ....
Jestem zadowolona:-):-):-) Wszystkie badania zrobili mi zaraz przed spotkaniem z pania gin. ..i wsio dobrze:-):-):-)
Och i wczoraj tez urodzila moja znajoma- blizniaczki. A termin miala taki sam jak jaoooops, ale by bylo... :-)
A dzidzia naprawde sliczna! Silny i zdrowy facet ;-):-) prawdziwy przystojniacha!:-)
Wszystkie na pewno sliczne po mamusiach i tatusiach, a zdjecia tez chatnie bym zobaczyla i reszty pociech!:-)
Mam nadzieje, ze gdy urodze, to bede miala czas tu do was zerkac:-)
:-(tesknilabym za wami
naprawde
A ja o wszystkim sie dowiaduje jako ostatnia, ale sa dni, ze nia mam czasu, a nawet niekiedy sily tu zajrzec:-(
Juz 3 dzieciaczkow na swiecie:-)... czy kogos pominelam?
Fajniutko:-) Gratuluje i duzo duzo zdrowka dla wszystkich!!!
Ja wczoraj bylam u nowego gina poraz pierwszy i ....
Jestem zadowolona:-):-):-) Wszystkie badania zrobili mi zaraz przed spotkaniem z pania gin. ..i wsio dobrze:-):-):-)
Och i wczoraj tez urodzila moja znajoma- blizniaczki. A termin miala taki sam jak jaoooops, ale by bylo... :-)
A dzidzia naprawde sliczna! Silny i zdrowy facet ;-):-) prawdziwy przystojniacha!:-)
Wszystkie na pewno sliczne po mamusiach i tatusiach, a zdjecia tez chatnie bym zobaczyla i reszty pociech!:-)
Mam nadzieje, ze gdy urodze, to bede miala czas tu do was zerkac:-)
:-(tesknilabym za wami
naprawde
Ostatnio edytowane przez moderatora: