reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
do jutra basia, super teczowo bylo u Ciebie:-) u mnie na tecze szans nie ma bo zachmurzenie duze ale i tak wyciagnelam mojego na krotki spacer bo przeciez przez te pogode to ciagle w domu, jak wiezien jakis siedzialam dwa dni

Mju- mnie boli i owszem jak dzidzia mi sie zle ulozy, to nawt chodzic nie moge czasem, widocznie mi na spojenie lonowe uciska, i czasmi takie okresowe pobolewania tez mam

Meggie- no duze juz te dzieci mamy, jak moj sie wypnie to polowa brzucha cala twarda, a jak jeszcze mu sie kopac zachce to tylko jecze tak mi daje popalic;-)

dobranoc Aneczka, jak widzisz avator zmieniony:-)

ja tez juz dobranoc mowie bo dzis caly dzien na necie spedzilam na rozpatrzeniu sie co kupic i skad i mam dosc na dzisiaj

trzymajcie sie w dwupaku dziewczynki
slodkich snow:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam wieczorkiem. U nas pogoda dopisała, słonko świeciło i nawet było ciepło. Nie żeby upały, ale źle nie byo. Byliśmy sprzedarzy bagażnikowej, ale nie było nic ciekawego. Teraz mieliśmy znajomych z dzieckiem na serniku który wczoraj zrobiłam. Pyszny z truskawkami.

Nie dość, że przestaję potrafić się wysłowić, to jeszcze mnie wtórny analfabetyzm dopadł - jak przeczytałam wasze odpowiedzi pod moim postem a potem jeszcze raz swój post to ilość błędów ort, które stworzyłam przyprawiła mnie o gorące, czerwone policzki :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Matko.......
Idę spać - cały wieczór szukałam po allegro - kupiłam 2 komp. pościeli (trochę ryzykując bo sprzedający ma tylko 5 komentarzy ale bardzo mi się podobały i bez baldachimu :tak:) i rozglądałam się za fotelikiem.....

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Witam sie jako pierwsza dziś :)
Za chwilke jade na badania, bo jutro do gina, ciekawe co mi powie, już mam lekki stresik :baffled:
Miłego poniedziałku brzuchatki :tak:

witam sie i ja.ostatnio rzadko sie odzywam na forum-kiepsko cos sie czuje.dzisiaj wizyta u lekarki a pozniej u poloznej wiec moze dostane odpowiedzi na moje przypadlosci ostatnie..pozdrowki dziewczyny i milego dzionka.

Witam się z ranka ;) Juz od 5:30 spać nie mogę jakoś.. ;(
Wczoraj dostaliśmy z moim zaproszenie na ślub do kuzyna ;) Tylko ze na 29 sierpnia :p:p iekawe czy sie wyrobie do tego czasu :p żeby na ślubie być juz bez brzuszka :D Zobaczymy jak sie dzidzi bedzie spieszyć na świat :D

witam sie z kawa:-D
mi od 5 slonce w oknie wisi wiec spanie na raty:-D
ja wypije kawe i jade z pzyjaciolka robic tatuaz:-D
toche sie boi i potzebuje towazystwa:-D

wiecie co zauwazylam:szok:
jak zaczelam siodmy miesiac nie puchna mi rece ani nogi:-D
mam spokoj:-D
a tak ani kawy nie umialam zobic:sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry