aneczka2425
Fanka BB :)
po urodzeniu też dużo śpią ale tyle co nie śpią czadu mogą niezłego dać))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale to dużo zalezy od temperamentu malenstwaJa przeczytałam że moje maleństwo śpi 20 godzin na 24 godziny. Czyli tak na prawdę aktywna jest tylko 4.
To maja jest oazą spokoju normalnie Aż w szoku jestemale to dużo zalezy od temperamentu malenstwa
moje tez niewiele skacze,ma momenty tylko no i chyba,ze je czymś podrażnie tak jak dzisiaj mikseremTo maja jest oazą spokoju normalnie Aż w szoku jestem
no to gratuluje córeczki i do tego zdrowejCześć dziewczyny - ja byłam dzisiaj na dodatkowych badaniach USG i doktor powiedział że mam być spokojna bo moja " Roksanka " jest napewno zdrowa :-) , także dopiero za miesiąc na wizyte u położnej POZDRAWIAM WAS