reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Hej! Ja dziś snięta ryba - całe szczęście Anielka dziś poszła do przedszkola więc jest szansa, że troche odeśpię - ale sprzedała mi to swoje przeziębienie i pół nocy nie spałam bo tak strasznie bolało mnie gardło i do tego totalnie zapchany nos...

A zeby było smiesznie po wczorajszym pisaniu o depilacji, sniło mi sie że miałam takie kłaczory na myszce az do połowy ud - taki busz kręcony :baffled: - i nie mogłam sie nigdzie umówic na depilację:baffled::eek:

Hej! Ja dziś snięta ryba - całe szczęście Anielka dziś poszła do przedszkola więc jest szansa, że troche odeśpię - ale sprzedała mi to swoje przeziębienie i pół nocy nie spałam bo tak strasznie bolało mnie gardło i do tego totalnie zapchany nos...

A zeby było smiesznie po wczorajszym pisaniu o depilacji, sniło mi sie że miałam takie kłaczory na myszce az do połowy ud - taki busz kręcony :baffled: - i nie mogłam sie nigdzie umówic na depilację:baffled::eek:
ty masz sny MJU:-D:-D:-D

Basia ale ja startuję z niezłą wagą dlatego moje maleństwo ma z czego ciągnąć a u ciebie musi sobie w czasie ciąży robić zapasy. Z moją koleżanką jest tak samo. Ma termin na 24 lipiec i już 15kg więcej, ale ona chuchro była że hej.

reklama
A ja już nie patrze na wagę
Ile będzie to będzie i tak tego nie zmienię, jem jak głodna jestem i tyle
A niedowagę już na początku nadrobiłam :)

Do góry