reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

hejka dziewczyny, ja własnie położyłam Kubę do spania bo odkąd zrobiła sie pogoda nie można z nim wytrzymac w domu, cały czas chce być tylko na polu, tak ze nawet nie mam kiedy usiąść przy kompie, na dodatek bubujemy domek wiec na działce też jest dużo roboty:-)

reklama
No dostałam znowu plamienia to nie krew takie brązowe plamki.Dzwoniłam do lekarki i powiedziała że jak się to nasili to mam dziś do niej przyjechać.I wiecie co widze że już plamienie jest mniejsze ale i tak do niej pojade!Dla własnego spokojnego sumienia!Bo i tak dziś na zastrzyk jade to przy okazji na kontrole.
Zbankrutuje na tych wizytach....60 zł i jeszcze musze witaminy kupić bo już mi się kończą to następna kasa i za zastrzyk też zapłacić trzeba!Szkoda że na kase chorych nie ma normalnych warunków to bym nie wydawała tyle kasy no ale jak trzeba to trzeba!

MALINKA to podaj mi swój adres na prv to ja Ci wyślę - mam prawie całe opakowanie ELEVITU a ja raczej brac go nie będe bo się po nim fatalnie czuję

ja dziś miałam aktywny dzień. Rano-siłownia od 7.00 do 8.00. Potem podjechałam do pracy bo musialam zrobic badania dzieciom - testy dojrzałości szkolnej. Pomeczyłam biedactwa i oto wróciłam. Jem obiadek i padam...Jednak to L4 to super sprawa. Nie wyobrażam sobie chodzic do pracy tak dzień w dzień... Współczuje tym co muszą i podziwiam te co same chcą...

ja dziś miałam aktywny dzień. Rano-siłownia od 7.00 do 8.00. Potem podjechałam do pracy bo musialam zrobic badania dzieciom - testy dojrzałości szkolnej. Pomeczyłam biedactwa i oto wróciłam. Jem obiadek i padam...Jednak to L4 to super sprawa. Nie wyobrażam sobie chodzic do pracy tak dzień w dzień... Współczuje tym co muszą i podziwiam te co same chcą...
ja lenie sie w domu a tez bym poszla do pracy:sorry:
mam dosc siedzenia w domu:no:
moe teraz sie uda jak dzidzius podrosnie:-D

reklama
Do góry