reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

wiem że masz te maleństwa ale kobieto przecież napewno sobie dasz rade!!!czemu ty w siebie nie wierzysz!!!!
mam nadzieję ze ktos wpadnie na wspaniały pomysł i ci pomoże (mama albo przyjacółka),bo my jesteśmy troche daleko:):-)

reklama
Mika jakby co to ja mam najbliżej! wpadnę z tą swoją chmarą:-) i Ci pomogę w
czym tylko będziesz chciała!!!!

Mam energii sporo:-)

make-up zrobiony.. teraz tylko czekac na wizyte:-D przyznam ssie szczerze ze boje sie ze pojdzie cos nie tak:-( dopuki nie minie okresa zagrozenia bede sie schizowac:no:

Ale macie tempo dzisiaj!! popracuje troche, potem czytam co tam naskrobalyscie i .. znowu musze wracac do pracy... :-). Ale jestem z wami caly czas, tylko ze z przerwami

pierwsza ciza zero klopotow.... czulam sie super az mnie roznosilo a teraz katastrofa:wściekła/y: czuje sie okropnie... co chwile cos mi dolega:no: nie ma dnia zebym na cos nie narzekala:-p mojD ma juz dosc ale przy mnie to i tak jest cierpliwy....:-D

hej Dziewczyny ja może wypale z innej beczki ale chcialam zapytać czy odczuwacie już ruchy Waszych pociech bo mi sie wydaje,że raczej nie choć może są jakieś małe a ja nie wiem ze to właśnie to ,aczynam sie niepokoić wprawdzie w środę idziemy na wizyte do doktora i zobacze moją kruszynke na usg ,ale chciałam wiedzieć kiedy wy zaczełyście odczuwać ruchy.

reklama
Do góry