reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Piwonia wszystkiego naj naj, dużo miłości i szczęśliwego rozwiązania w sierpniu:-)

Nareszcie dotarłam do domku i zaraz zabieram się za robienie zupy serowej :tak:

Dostalismy Eurespal ale ja sie boje go podac bo ja jestem na niego uczulona. Mam w domu salbutamol i mu podaje bo zawsze ma dusznosci przy oskrzelach no i daje ambrosol i lipomal. Starsze dziecko latwiej wyciagnac bez antybiotyku, mam nadzieje ze sie obejdzie ale jak bedzie gorzej to musze dac bo ostatnio na pluca mu przelazlo

Dostalismy Eurespal ale ja sie boje go podac bo ja jestem na niego uczulona. Mam w domu salbutamol i mu podaje bo zawsze ma dusznosci przy oskrzelach no i daje ambrosol i lipomal. Starsze dziecko latwiej wyciagnac bez antybiotyku, mam nadzieje ze sie obejdzie ale jak bedzie gorzej to musze dac bo ostatnio na pluca mu przelazlo
wiesz jesli juz dużo kaszle to ja bym nie czekała z podaniem antybiotyku tym bardziej jak wiesz,ze mu potem na płuca schodzi wtedy jest gorsze leczenie
a Eurespal dobry,ale przy oskrzelach chyba na nic,my mamy dużo inhalacji bo my na nebulizatorze jesteśmy,my Mucosolvan jeszcze mamy i Prospan

Wlasnie o to chodzi Piwonia ze mi sie wydaje ze jest lepiej. Dwa dni temu nie chcial nic jesc a teraz je za dwoch:-)A nie chcialabym znow z antybiotykiem bo on raz w msc przynajmniej go bierze. Kaszle tak sobie ale zaczyna mu sie odrywac, zobacze do jutra co sie bedzie dzialo. Zapisala silny antybiotyk Klacid to jakby co mu podam ale naprawde wolalabym tego uniknac.

Nebulizator tez by mis przydal jak dostane zwrot ze skarbowki to chyba kupie, bo starszy ten czesto kaszle choc bez objawow choroby, alergia sie odzywa:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nebulizator świetna sprawa ja mam od 3 lat i bardzo sobie chwale,zawsze mam zapas lekow do niego i w kazdej chwili jak cos juz pokasłują to reaguje
wiesz u mojej też byla poprawa i niby mniej kaszlała,odrywalo jej sie,a musiałyśmy bańki postawic,ale antybiotyku nie mamy

Zobaczymy choc znajac zycie nie obejdzie sie pewnie bez leku:baffled:Banki tez super sprawa ale moj synek to 1 minuty spokojnie nie usiedzi a banki to pewnie by rozniosl na kawaleczki:wściekła/y:

reklama
Do góry