reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Kasiu podejrzałam Cię na NK. Mateuszek słodziutki taki mały szkrabik. Kubuś uroczy.

ale tak na serio ponoć mam wszystko na swoim miejscu a mąż mnie taką uwielbia, wiec ja sie nie dołuję... :-)
Ja też się nie dołuję przecież w ciąży nie będę chudła, a brzusio mam taki śliczny okrąglutki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pewnie dawajcie!!!!:-Dwezme od każdej po troszku i wszystkie będziemy zadowolone hahaha:-D:-D:-D:-D:rofl2:
Ciesz sie chudzino ze swojej linii. Ja zawsze chcialam miec troche mniej tu i owdzie jak juz mi sie udalo to zachodzilam w ciaze i szlak trafial moja linie. Chudemu latwiej, ciuchy zawsze mozna dobrac i nawet tansze sa;-)

Kasiu podejrzałam Cię na NK. Mateuszek słodziutki taki mały szkrabik. Kubuś uroczy.
Dzieki Deli. Podgladaj ile chcesz ja bede podgladac tez ciebie za to:-DTylko ze ciebie to ja raczej nie znajde

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ciesz sie chudzino ze swojej linii. Ja zawsze chcialam miec troche mniej tu i owdzie jak juz mi sie udalo to zachodzilam w ciaze i szlak trafial moja linie. Chudemu latwiej, ciuchy zawsze mozna dobrac i nawet tansze sa;-)

Nie powiedzialabym - ja przewaznie mam problem bo rozmiar 36 jest zwykle wykupiony :wściekła/y:. Zostaja same M-ki. No i koelzanka co pracuje w sklepie mowila mi ze malych kozmiarow szyja tylko kilka sztuk a wiekszych - wiecej :crazy:
I gdzie tu sprawiedliwosc?

z rozmiarami zawsze będzie problem jedne chudziny czegoś mniejszego znaleźć nie mogą a ja np z biustonoszami mam problem bo ładne są przeważnie A B a ja bez ciąży mam duże C:wściekła/y:

reklama
z rozmiarami zawsze będzie problem jedne chudziny czegoś mniejszego znaleźć nie mogą a ja np z biustonoszami mam problem bo ładne są przeważnie A B a ja bez ciąży mam duże C:wściekła/y:
Kasiu tylko się nie śmiej z niektórych zdjęć.

Aniu no to ja przed ciążą małe B, a teraz duże B. Czyli cały czas mam dostęp do tych ładnych.

Do góry