reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

nie kumam o co z tym tym tajnym wątkiem biega;-)ale mało ważne:eek:

ja zaraz znikam, laba mi się kończy... małemu się bajka znudziła

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
śledzie pomogły na humorek na nic więcej nie raczej zaszkodziły bo 2h w nocy siadałam żeby się odbiło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale świństwo szybkie wczoraj rano oki wszystko a dobę później już i głowa, gardło, katar kolorowy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam w ten piekny, sloneczny (w Warszawie) pranek. Pogoda taka, ze chyba wszedzie bede chodzic pieszo dzisiaj ;-), no chyba, ze sie okaze, ze zbyt zimno jest....

uciekam, musze sie szykowac, dzisiaj odbieram wyniki badan w jednym miejscu, biegne do gina w innym,potem ide odwiedzic moja przyjaciolke z malutkim dzieckiem (one troszke chorowaly ostatnio i mialam zakaz odwiedzin, zby mojemu maluszkowi nie zaszkodzic).
Wieczorkiem dam znc co i jak po mojej wizycie u gina. Czuje sie dobrze, wiec chyba niczeego zlego sie nie dopatrzy ;-)

reklama
Aneczka to do wyra! Pod kołdrę i najlepiej wypocić! Ja całe życie na antybiotykach bo domowe sposoby miały mnie gdzieś. Więc jedynie leżenie ci pomoże.
Deli ja też mam lenia:( Ale u mnie tak dziś słońce świeci, że każdy pyłek widać i szlag mnie trafia:wściekła/y: Muszę się wziąść do roboty, bo kuzynka ma wpaść a syf w chałupie niemiłosierny. (Ja Aneczko wypocę przy pracy - mam nadzieję).
Dobra to się biorę. Ale kompa nie wyłączam :-) Uzależniłam się od was:tak:

Do góry