reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ja przez ten przepis na zupę serową to już zakupiłam składniki. Ale niestety zdążyłam je jedynie włożyć do lodówki i popędziłam do 3 dniowego szkraba. Teraz wcinam ziemniaki talarki pieczone....ale zachcianki ma dziś wyjątkowo mało. Widocznie nadmiar wrażeń tak robi:confused:

reklama
a ja jakos tak wlasnie i ogorki konserwowe:) i ta ogorkowa dzis:) no ale dobrze ze chociaz cos tam sie chce....musze korzystac bo inaczej chec znika i po jedzeniu hehhehe

u mnie juz z 2 tydzien spokoj i chyba mdlosci to juz wspomnienie:) ale kto tam wie:)

dobra uciekam gosci sa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeszcze nie nadrobiłam zaległości w czytaniu, ale się odezwe. Bo muszę się pochwalić, ze byłam dzisiaj u gina i oglądałam dzieciątko. Takie cudne jest, a jakie ruchliwe. Ciągle w innej pozycji :-) :-). No i wszystko rozwija się jak trzeba :-)

doczytałam w końcu
a ja dzisiaj sałatkę śledziowo jarzynową jadłam
smakow konkrtnych brak,tylko znowu mdłosci mi wróciły i bóle głowy miałam cały tydzień

reklama
Aha. Mju, gorące zyczenia urodzinowe :-). Abyś całą ciąze dobrze się czuła i była szczęśliwa :-). Trochę późno, ale dopiero doczytałam :-D

doczytałam w końcu
a ja dzisiaj sałatkę śledziowo jarzynową jadłam
smakow konkrtnych brak,tylko znowu mdłosci mi wróciły i bóle głowy miałam cały tydzień

Piwonia, współczuję mdłości :-(. Miejmy nadzieję,że niedługo odpuszczą. Mi minęły jakie dwa tygodnie temu. Ja śledzie wczoraj jadłam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry