reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
a co może bardziej pomóc mięta czy melisa? Narazie z kawą próbóje.
Aga niby głupie ale jak M trzyma mi ręke mocniej na głowie to jakoś umaża i odrazu ( jak to sie pisze? bo mam problem) zasypiam.

ech ja tez w tej ciazy mam te bole glowy...ponoc normalne ale zaburzaja moja funkcjonalnosc jakos ech

spac mi sie chce:)
ale coz..... jak przespie sie w dzien to nicka z glowy ech

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cos musi byc w powietrzu. bo mnie tez glowa boli od wczoraj. Nawet dzis rano sie zastaawialam, czy sie nie przeziebilam, bo nawet gardlo mnie troszke bolalo. Ale gardlo przeszlo, a bol glowy... zostal ;-(

w końcu chwila odpoczynku, można wdepnąć na forum ;-)

wszystkie bolące dzisiaj, ja niestety nie wiem co na te bole mozna by:-( sama miewam ale rzadko mnie nic nie boli całe szczęście tylko spać się chce a oczy to mam czerwone, tak mi żyłki popękały :-/
idę się położyć, potem zaglądne jeszcze

reklama
w końcu dobrnęłam do końca-40 stron przeczytane-masakra :crazy:
ja na szczęście bólu głowy nie doświadczam, choć niedawno bolała mnie przez parę dni co rzadko mi się zdarza :happy:
a II trymestr to w którym tygodniu ciąży się zaczyna?

Do góry