reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
o jej, ale ci Deli zazdroszczę! Ja też tak chce...Ale dziś za to słuchałam tętno mojej dzidzi. Mam już ten detektor tetna. Chociaż taki kontakt. Bo czasem to w ogóle sie zastanawiam czy ktoś tam mieszka u mnie.
Nie mam juz od dawna objawów ciązowych no może poza powiekszonym biustem( i niech taki zostanie bo ja to do typu sportowego raczej należałam;-) ) .Ale nie boli mnie i w góle zero mdlości ,zgagi...hmmm. No ale jest bo słysze serducho prze detektor;-)

Deli wpisz w googlu szkoły rodzenia tam jest napisane, kiedy sie wybrać. Z tego co pamiętam coś kolo 30 tyg, ale ni epamietam już. Ale są też takie szkoły co od początku ciąży sie chodzi. Ja sie wybieram ze wzgledu na mojego męża ( pierdołke jedną;-) ), żeby dziecka sie nie bał i pomógl mi w pierwszym etapie porodu. Ja ide na Inflancką do szkły bo tam za darmo, ale rodzic tam nie chce. Deli Inflancka ma swoją stronke i tam też o szkole piszą.

NATT a gdzie chcesz rodzić? Ja na Żelaznej, juz się nawet umówiłam z połozną :tak:
W Św. Zofii też są darmowe szkoły - miasto sponsoruje i jest spory wybór szkół
Szpital Specjalistyczny św. Zofii w Warszawie - Szkoły rodzenia

DELI ja nie mogłam chodzic do szkoły rodzenia w pierwszej ciaży ze względu na stawianie się macicy - bo tam tez sa rózne ćwiczenia, ale żałuję... Ciąża to fajny czas i szkoła rodzenia tez służy temu, zeby go bardziej swiadomie przezywać a dziecko bez szkoły na pewno da sie urodzić ;-) to taka wisienka na torcie ta szkoła - no i możesz poznać jakaś fajna położną - oczywiście jeśli chcesz rodzic ze swoją.

DZIĘKUJE BARDZO ZA ZYCZENIA! :-D

Mju mój lekarz jest ze szpitala w Wołominie i chciałabym tam dojechac z Bielan:). W drugiej kolejności też chce na Żelaznej, w trzeciej na Karowej no i w razie alarmu na Inflancka, bo to jedyny szpital z któego nie odsyłąją.
Żelazna też jest super. Moja przyjaciólka dopiero co urodziła. B.zadowolona z opieki i w ogóle wszystkiego. Tylko spora kasa. Wołomin też jest super a tańszy. To są dla mnie dwa równie dobre szpitale.

reklama
W maju byliśmy w [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, Sans-Serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, Sans-Serif]Olomouc. I tam w pareczku była budowla :-).
Chudzielcem jest moja siostrzyczka ta to dopiero same kosteczki posiada.
[/FONT]
[/FONT]

Do góry