reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Czesc dziewczyny, a mnie znowu wcieło na troche, kabel od monitora się schrzanił i byłam bez dostępu grrr

Ja dziś pożarłam dwa pączki, trochę mnie zemdliło :p
Nie wiem co tu się poczyniło, widzę wątek zamknięty :O muszę poczytać :szok:

Poza tym za tydzień mam wizytę i już nie mogę się doczekać

Ostatnia edycja:
No ja 3 spałaszowałam i jeszcze bym chruścikiem popchnęła jakbym miała. Ale nie mam więc dość kalorii na dzisiaj. No i pączków już nie ma:-(

Holender,a mi sie cos chrzani w sieci albo w kompie ciagle mi sie rozlacza internet,nawet spokojnie nie moge poczytac o czym dzis rozmawialyscie...
A jesli chodzi o tlusty czwartek to dzis od samego rana jestem na paczkach...a co raz sie zyje,moze bardzo sie nie roztyje....
Moj mezus i tak byl lepszy zjadl az 10 dzisiaj,ja tylko 3 ale jakie pyszne- z ajerkoniakiem,mniam,mniam...
No ale lece dalej do czytania...

Chruścik zwany faworkami zawsze robiłam sama, ale w tym roku odpuściłam jakoś, moze to lepiej bo te pączki to masakra kaloryczna jest :-D

ABY spalić pączka (ok. 100g - 378 kcal) trzeba AKTYWNIE:

• 25 minut pływać
  • 30 minut skakać na skakance
  • 35 minut biegać
  • 1,5 godziny jeździć na rowerze
  • 2 godziny robić makijaż
  • 4 godziny sprzątać pokój

Witam po spanku i spacerze.Słodzutko u Was od pączków, a ja nie mogę:-(na samą myśl mam mdłości, więc wyszperałam jakieś chipsy, wiem niezdrowe, ale w tłusty czwartek. Też wojuję z bółem głowy, stąd dobre dwie godziny snu były.

Ja też czekam na House'a, jeszcze niedawno był też na axn, ale sięskończyła seria i jest przerwa.

reklama
Hehe, ale ten makijaż 2-godzinny to szok :-) trzeba by go robić chyba tańcząc :-D

Mi tam by się przydało pokój posprzątać :> bo coś ostatnio się rozleniwiłam....

Dobra uciekam już do tej wanny, ale ciężko się od foruma oderwać :zawstydzona/y::-)

Do góry