reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

juz jestem spowrotem
co do wózka bardzo fajny i jeśli kto go ma zadbanego to bym sie zastanowiła nad nim,bo po co przepłaca,a jak mieszkasz na parterze to tym bardziej nie masz sie co martwic noszeniem

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedź, może jakaś mamusia ze stażem się wypowie :blink:
Ja autobusami wogóle nie jeżdzę, mamy samochód. Do mojej mamy mam 20 minut spacerkiem przez park, także super. Wogóle to ja mieszkam w bardzo ładnej okolicy mamy tu niedaleko taki las i jest fajny teren do spacerów, dlatego u mnie priorytetem w wózku były zawsze pompowane koła.

Dzięki dziewczyny za odpowiedź, może jakaś mamusia ze stażem się wypowie :blink:
Ja autobusami wogóle nie jeżdzę, mamy samochód. Do mojej mamy mam 20 minut spacerkiem przez park, także super. Wogóle to ja mieszkam w bardzo ładnej okolicy mamy tu niedaleko taki las i jest fajny teren do spacerów, dlatego u mnie priorytetem w wózku były zawsze pompowane koła.

ja mam możliwosc podobnego odkupienia i tez sie zastanawiam,tylko,ze ja na drugim pietrze mieszkam
a doktorka dzisiaj znowu tylko jeden odcinek,buuu

a ja nie pomoge w wyborze wozka bo za moich czasow jak mialam male dzieci to wybor znikomy byl:)na tych nowych wogole sie nie znam i jakos nie specjalnie sie interesuje bo jak przyjdzie czas to poprostu kupie:) a ze mieszkam w domu i mam samochod to zadnych specjalnych wymagan nie mam:)

reklama
Wózek bardzo fajny - jedyne moje ale to chyba to, ze nie ma skrętnych przednich kół a to jest cholernie upierdliwe na spacerach - przynajmniej dla mnie było - dlatego pierwszy wózek sprzedałam :baffled:
Ale z tego co sie orientuje to bebecary sa bardzo wytrzymałe. A i może podjedźcie do niego samochodem, żeby sprawdzić czy się miesci do bagażnika

Do góry