reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Emy - mówiłaś prowadzącym o swoim stanie czy nie? bo rozumiem, że to taka otwarta grupa jest, nie tylko dla ciężarnych? no i czy w związku z tym możesz robić wszystko to, co reszta?

wiesz poszłam do klubu, zapytałam czy mają jakieś zajęcia dla cięzarówek, powiedziały mi że nie ale mogę chodzić normalnie i teraz dziewczyna, która prowadzi zajęcia często zwraca na mnie uwagę i mówi co robić, jest naprawdę super

dziewczyny, dziś robię pączki po raz pierwszy w życiu
cieszę się jak dzieciak
zobaczymy co z tego będzie

jak wyjdą to pstryknę zdjęcie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
emy ja to ci swoj adres podam to mi wyslij ze dwa:-D
oj jak sie chce pączusia a leń w tyłku i do sklepu sie nie chce iść.
własnie dostałam takiego internetowego przez gg ale co z tego jak go zjesć nie mogłam:wściekła/y:

emy ja to ci swoj adres podam to mi wyslij ze dwa:-D
oj jak sie chce pączusia a leń w tyłku i do sklepu sie nie chce iść.
własnie dostałam takiego internetowego przez gg ale co z tego jak go zjesć nie mogłam:wściekła/y:
No ja bym się wkurzyła na takiego pączka! Ani ugryźć ani polizać!
Moja mama właśnie dzwoniła że dziś piecze takie domowe. A ja już zamówienie u mojego Kochania założyłam i wiem że on już te pączki kupił:-(

No ja bym się wkurzyła na takiego pączka! Ani ugryźć ani polizać!
Moja mama właśnie dzwoniła że dziś piecze takie domowe. A ja już zamówienie u mojego Kochania założyłam i wiem że on już te pączki kupił:-(

to nic skosztujesz takiego i takiego
u nas pączki były 2 tygodnie temu,a w zeszły weeked faworki wiec ja mam chwilowo dosć,choc oponkę bym schrupała,ale pewno tylko oczkami

reklama
Do góry