reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

śmiałam się ostatnio, że będę razem z mężem chodzić na siłownię po ciąży, a nasze maleństwo będzie się bujać obok w nosidełku :tak::-D
ale fakt dieta na pewno na 1 miejscu :tak:

reklama
ja jak do tej pory 3kg na +
przy wzroście 175 cm ważę 62,5kg
ale zobaczę czy na wtorkowej wizycie u gina waga pokaże tyle samo :-D
ale te kg to nieźle mi chodzą po głowie, cały czas trzeba się kontrolować, chociaż w ciąży można sobie trochę pofolgować :happy:

dziewczyny chodzicie już na jakieś zajęcia ruchowe dla kobiet w ciąży? przed ciążą tańczyłam, ale musiałam przestać (skoki przy choćby jivie nie są dobre dla ciąży) i brakuje mi ruchu. Niby można poruszać się w domu, ale jakoś nie mam takiego samozaparcia...:zawstydzona/y:

ja przytyłam 23 kg w ciazy i zostało mi tylko 5 do zrzucenia a tu bach nastepna ciaża:sorry2: ale po takim sniadaniu jak dzisiaj ( kiełbaska smazona,kanapki z majonezem,pomidor ze smietana) to bedzie wiecej niz 23 na +:baffled:

dziewczyny chodzicie już na jakieś zajęcia ruchowe dla kobiet w ciąży? przed ciążą tańczyłam, ale musiałam przestać (skoki przy choćby jivie nie są dobre dla ciąży) i brakuje mi ruchu. Niby można poruszać się w domu, ale jakoś nie mam takiego samozaparcia...:zawstydzona/y:
ponoć joga jest doskonała w ciaży :tak:

ja to jestem za leniwa na jakikolwiek ruch
zastanawiam się, czy jak bym się skusiła na jakieś ćwiczenia, to co można a co nie? u mnie nie ma raczej żadnych ćwiczeń/aerobików dla kobiet w ciąży...
w sumie to ja bym się najchętniej skusiła na basen :tak:

tak, ponoć jeszcze pilates; tylko nie wiem czy bym nie zasnęła na zajęciach:sorry2:

edit. tak, basen... wstyd się przyznać publicznie, ale...u mnie odpada, ponieważ nie umiem pływać

reklama
Ja dzis po dwoch paczkach, z tym watkiem to nie mam nawet kiedy zjesc. Wlanie jem sniadanie

Do góry