reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Dzień dobry dziewczyny
Wstałam wkońcu po nocnych koszmarach, chyba za dużo myślę

Idę ukręcić ciacho na pączki, niech rośnie i zaraz wracam posiedzieć z wami
i życzę wam świeźych pączusiów

a gdybym była w wa-wie to bym się od razu wybrała na chmielną po pączki

reklama
wrociłam,choc zaraz musze znowu wyjsc ylko strasznie chce mis ie spac
zaniosłam do szkoły 25 pączków dla calej klasy,potem zakupy na jutrzejrza zabawe ledwo weszłam i juz trzeba wychodzic tym bardziej,ze musze jeden wynik jeszcze odebrac
spotkałam sie za to z koleżanka z ktora mamy dzieci młodsze w tym samym wieku i okazało sie,że tez jest w ciaży,ale termin ma dopiero na wrzesień,ale super bo bedziemy razem na spacerki chodzić

i witam nowe sierpnióweczki

Ja nie muszę leżeć a i tak leń ze mnie patentowany ostatnio. Nawet gotować mi się odechciało jak każdy mój specjał miał w sobie coś nie tak :( A dziś i tak będą pączki na obiad więc nie mam zamiaru sobie żołądka czymś innym zaśmiecać hihi.

Witajcie dziewczyny :)
Witam nowe mamusie :)));-)
alezescie naprodukowały, skąd Wy bierzecie ten czas? jak tam paczkowe szaleństwo? Ja zjem jednego ale to popołudniu do kawki :-)

ja mam dzieciaczki w domku, bo u nas ferie :))) ale za to szaleje w weekend, bo dzieci porywa moja mamuska, także pełen luz hii:-D

oj dziewczyny i skąd wy siły bierzecie na to wszystko?
ja to mam problem aby wykulać się z wyrka i do kompa usiąśc,no fakt gotować gotuje ale zawsze staram się coś szybkiego wymyślić:)

oj nie wiem co to będzie w sierpnu jak dziecko na świat przyjdzie,a na dodatek kupujemy mieszkanie więc jeszcze remot będzie,no ale jak narazie nie martwie się tym i leze puki moge i mam czs na lenistwo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no mam nadzieję:),bo wiesz my to 2 lata się staraliśmy
a :-)to dziecko już dało mojemu mezowi skrzydeł ,a ja pewnie dostane jak wkońcu je poczuje:)
no a tak pozatym to wydaje mi się że jestem najszcześliwszą kobieta na świecie:):-)

Do góry