reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

DELI super wiesci - tez jak na szpilkach siedziałam :-D Bardzo się cieszę, że jest ok :)

Co do telefonów to możemy załozyc wątek zamknięty - trzeba podac administratorowi liste osób, które mają mieć dostep i tam mozemy wklejać swoje adresy - my tak mamy na wrzesniówkach 2006, mamy zablokowane zdjęcia, inf o nas i nasze ploty bo my juz dosyc mocno zżyte i piszemy sobie dość intymnie. Bardzo to jest fajne bo np. ze zdjeciami jak wklejamy nasze dzieciaki to mamy pewnośc, że żaden pedofil czy ktoś inny nie będzie naszych dzieci ogladał no i nasze dane sa bezpieczne :tak:

Ja byłam dzis u lekarza int. bardzo fajna babka - szczególnie, że myślała że mam 19 lat :baffled::rofl2: no ale niestety mam jakieś świsty w oskrzelach i antybiotyk ...

reklama
Ciesze sie ze z Deli wszystko w porzadku.

Ania i ty sie trzymaj.

Ja na dzisiaj sie pozegnam i do jutra,milych snow,jutro zjawie sie pewnie poznym popoludniem,bo do pracy ide na 7.00,masakra jak ja wstane o 5.00 to nie wiem,pa kobitki....

mju podoba mi się pomysł z tym zamkniętym forum, dane osobowe, nry telefonów i zdjęcia, to teraz majątek dla naciągaczy i właśnie pedofili. Nie o wszystkim da się pisać na ogólnodostępnym forum.

DELI super wiesci - tez jak na szpilkach siedziałam :-D Bardzo się cieszę, że jest ok :)

Co do telefonów to możemy załozyc wątek zamknięty - trzeba podac administratorowi liste osób, które mają mieć dostep i tam mozemy wklejać swoje adresy - my tak mamy na wrzesniówkach 2006, mamy zablokowane zdjęcia, inf o nas i nasze ploty bo my juz dosyc mocno zżyte i piszemy sobie dość intymnie. Bardzo to jest fajne bo np. ze zdjeciami jak wklejamy nasze dzieciaki to mamy pewnośc, że żaden pedofil czy ktoś inny nie będzie naszych dzieci ogladał no i nasze dane sa bezpieczne :tak:

Ja byłam dzis u lekarza int. bardzo fajna babka - szczególnie, że myślała że mam 19 lat :baffled::rofl2: no ale niestety mam jakieś świsty w oskrzelach i antybiotyk ...
Zgadzam sie z tym na lutym 2008 tez mamy watek zamkniety, w ten sposob nawet na Nk sie znalezlismy. Jestem za

ja też uważam że to dobry pomysł z tym wątkiem zamkniętym chętnie też wkleiła bym zdjęcia moich pociech ale obawiam się właśnie tego że byle kto może je ściągnąć jak próbowałam czy uda mi się wkleić zdjęcie to na próbę wkleiłam herb naszego miasta i za dwa dni jak sprawdzałam to pisało że pobrano 20 razy nie wiem poco to komu ale wolala bym żeby moich fotek nikt inny nie wykożystywal

Jak doczytałam do końca to prawie wszystkie juz pouciekały. Tym mamusiom co poszły spać życzę spokojnej nocki i kolorowych snów. :-)

Muszę się wam pochwalić pół godziny temu wyjełam ciasto marchewkowe z piekarnika i juz zdążyłam odrobinę spróbować:-) jest po prostu pyszneeeee :-D Jeszcze zrobię tylko polewę i też powoli będę się kładła spać :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj, ja siedze i czytam ale tez juz przysypiam więc chyba tez się już pożegnam.
Jutro mam wolne ale ide do fryzjera więc bede dopiero po południu :-)

Deli super wieści :-) Najważniejsze że z maluszkiem wszystko dobrze :happy:

I jeszcze jedno mi się przypomniało... mój M tez czasem poczytuje nasze forum :-) nawet ostatnio pytał czy nie mógłby się zarejestrować i dołączyc do nas :-)

dobranoc ;-)

reklama
hej dziewczyny:-) wy juz spicie a ja dopiero teraz sie zalogowalam, niestety pozno z pracy przychodze, no i godzina tu do tylu wiec przewaznie juz was wymiata:-(
mdlosci mi przeszly:happy: niestety sie zaczelam obzerac troche i zanim przetrawie i zaczne sie ruszac to noc ciemna nastaje:tak:
Deli-
ciesze sie ze wszystko sie pozytywnie skonczylo!
Mam nadzieje aneczka ze skurcze takie przejsciowe tylko mialas!
Ja jutro mam wizyte u poloznej rano ale nie licze na wiele, pewnie mi tylko krew pobierze...na ale pol dnia mam wolnego z powodu wizyty:tak: wiec znow wieczorkiem zajrze i mam nadzieje ze same dobre wiadomosci beda:tak:
I zgadzam sie ciasto marchewkowe pycha jest, bardzo tu popularne tak sie sklada.

Milego dnia zycze dziewczynki:-)
I melduje ze w srodkowej Anglii pogoda wiosenna, cielplo tyle ze zachmurzone i szaro...

pa

o i 16 tydzien zaczelam:-)
powiem wam ze brzuszek to mi sie zrobil juz taki fajny ciazowy, zdjecie zrobie to same ocenicie;-) dla mnie bomba;-)

Do góry