reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Jak wpiszesz "w krainie lekur" lub "lektry kl II"+ scenariusze, to wyszuka także przykładowe testy.

dziękuję caly czas przeglądam i jak cos to notuje jej

mysle ze to nie glupi pomysl...
my tak mamy z kolezankami z innego forum,wymieniłysmy sie kiedyś numerami,żeby miec ze soba kontakt w razie czegoś tam
ale napewno fajna sprawa przed samym rozwiazaniem,żeby mógl ktoś np w naszym imieniu napisać za nas ze juz jest po i co komu sie urodziło

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:rofl2::rofl2: ja dzisiaj swojemu pokazywałam jak wpisać wiadomość na forum nie wiem czy jeszcze pamięta:rofl2::rofl2: ale sam mi już forum włącza jak kompa odpali a ja się nie wylogowuję tylko mam stale więc może da radę:confused::confused::confused:
A mój dziś powiedział, że mam was pozdrowić. I że on też by tu coś napisał, bo w końcu "MY jesteśmy w ciąży", więc czemu on nie może?

i można np zrobic to tak,że każdy kto bedzie miał oczywiscie ochote napisze numer jednej osobie z forum"X" i ona je pozbiera na jakaś liste a potem wysle wszystkim tym co podali innych wtedy nie bedzie zamieszania a każda bedzie miec do kogoś numer

to moze niech na takie tam inne sprawy wpisza sie osoby chetne do przyjecia takiego numeru telefony, bo pewnie nie kazdy bedzie chcial

Aneczka to dziwne ale chyba nie ma forum dla przyszłych tatusiów. A już szkolenia dla nich robią pod tytułem jak być dobrym ojcem. Czytałam w starym Twoim Stylu. Więc trochę to przykre, że ich tu nie ma.
Jak jakiś ma ochotę niech założy forum np. sierpniowych tatusiów:-D

reklama
kurcze co się dziś dzieje z tymi boleściami.. mnie też już zaczyna coś brać, tylko nie wiem czy z przejęcia czy z tego siedzenia przed kompem :(

Do góry