reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Deli kochanie uspokoj sie. Szybciutko do lekarza i modle sie za was. Daj znac bo bede sie strasznie martwic

reklama
Deli, będzie dobrze.Organizm przechodzi porządną rewolucję i w różny sposób daje o tym znać.A zdanie fachowca poprawi Ci humor.

Wiem, ale to musi odrazu oznaczac czegos zlego, grunt to szybka reakcja, moze masz jakiegos torbielka, to sie zdarza. A nie jest grozne.

Kasiu torbiel mam od początku ciąży.

Majaam no mam nadzieję, że to tylko organizm daje znać, że mam leżeć i się nie ruszać. Troszkę za dużo chodziłam ostatnio i ta przeprowadzka. Nie che stracić tego Maleństwa.

Deli Kochana, nie martw sie na zapas. Słuszna decyzja żeby od razu do lekarza jechać. A wiesz co? policz sobie bo podobno takie plamienia mogą sie zdarzać w dniach spodziewanych miesiączek, tzn. wiesz takich które byś miała gdybyś w ciąży nie była. Tak wiec policz sbie czy to aby na teraz ci by nie wypadło...
A po lekarzu koniecznie daj nam znac. Wszystkie tu myślimy o tobie i mooocno trzymamy kciuki. Jestem pewna ,że będzie donrze:). Głowka do góry:)

DELI tylko spokojnie! Robisz bardzo dobrze, że leżysz. Jesli jesteś baardzo niespokojna to wsiadaj w taxi i jedź na izbe przyjec do swojego szpitala tam na pewno Cie uspokoja, zrobią USG itd. Napisałas, że plamka jest maleńka to napewno nic wielkiego. Może sie przytulaliscie ostatnio? moze jakies naczynko z wysiłku Ci pękło...
trzymaj sie i daj koniecznie znać!

Kasiu torbiel mam od początku ciąży.

Majaam no mam nadzieję, że to tylko organizm daje znać, że mam leżeć i się nie ruszać. Troszkę za dużo chodziłam ostatnio i ta przeprowadzka. Nie che stracić tego Maleństwa.
No wlasnie Deli, wierze ze to z tego torbielka. Glowa do gory, bo malenstwo stresujesz. I pamietaj koniec z tymi porzadkami, juz my cie tu przypilnujemy:angry::angry::angry:

reklama
DELI tylko spokojnie! Robisz bardzo dobrze, że leżysz. Jesli jesteś baardzo niespokojna to wsiadaj w taxi i jedź na izbe przyjec do swojego szpitala tam na pewno Cie uspokoja, zrobią USG itd. Napisałas, że plamka jest maleńka to napewno nic wielkiego. Może sie przytulaliscie ostatnio? moze jakies naczynko z wysiłku Ci pękło...
trzymaj sie i daj koniecznie znać!
Jestem umówiona już z moją lekarką. O 16:30 jadę.

Do góry