reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

PIWONIA ale lambrie to nie bakterie - to pasożyty układu pokarmowego, których produkty przemiany materii są tak toksyczne, że dają takie objawy jak alergie wziewne, pokarmowe, moga byc problemy z watroba, płucami, żołądkiem itd.
zapytaj lekarza może warto sprawdzić - a nóz widelec... :tak:

reklama
deli80 zapraszam:-D
a co do plam to zawsze stosuje vanisz do bialego i kolorów nie chcem pózniej sie wkurzać ze sa plamy:wściekła/y: chociaż czasami się tez zdarzaja ale to tylko u mojego męża:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No jak piorę koszulę to zawsze dodaje. Aczkolwiek ostatnio prałam na szybko przed przeprowadzką i chyba zapomniałam wlać. Myślałam, że mnie trafi.

Jeszcze ostatnio zaniosłam krawaty do pralni, bo jakoś boje się je sama prać w rękach za delikatne dla mnie. Wysłałam A żeby odebrał. Dziś wyciągam krawaty, a tam plamy. No po prostu zabić

Czesc wszysykimz rana,cos pozno dzis dolaczylam.
U nas dzis z rane przywital nas mrozek i to nie zly-17 stopni,niezle co? A snieg tez jest i tez sporo.
Na makowca tez mialabym ochote,a marchewkowego ciasta tez nie jadlam jeszcze nigdy.
Piwonia,a z tymi chorobami do 6 roku zycia to mi tak moja lekarka mowila,a ze corcia dobija dopiero do 6 lat to nie wiem jak to bedzie dalej,bo tez mi choruje,no moze nie tak jak Twoje,na szczescie nie jest alergiczka,a Tobie to wspolczuje z tymi chorobskami...

PIWONIA ale lambrie to nie bakterie - to pasożyty układu pokarmowego, których produkty przemiany materii są tak toksyczne, że dają takie objawy jak alergie wziewne, pokarmowe, moga byc problemy z watroba, płucami, żołądkiem itd.
zapytaj lekarza może warto sprawdzić - a nóz widelec... :tak:
wiem,z to pasożyt,ale tak ogolnie napisałam
one juz kilka razy miały te badania robione w sumie to raz w roku je przechodzą,żeby było wiadomo,wiesz dla mnie byłoby lepiej jakby to juz było coś konkretnego bo wtedy w danym kierunku można juz badac i leczyc,a u nich zawsze cos nowego wyjdzie

O kurcze, no to faktycznie... tak czy inaczej PIWONIA duzo zdrówka dla Twoich córek...

Dziewczyny a co do tego ciepła... to ja nie wiem :baffled: Ja Anielke rodziłam we wrzesniu 2006 teraz celowałam, żeby rodzic w kwietniu - ale wiadomo człowiek strzela a Pan Bóg kule nosi - i wypadło na sierpień i ja juz jestem przerazona :szok:
Lato w ciąży wspominam koszmarnie - tym bardziej, ze to w 2006 było szczególnie upalne... Ja leżałam całymi dniami na golasa przed wiatrakiem, byłam przeraźliwie spuchnięta i marzyłam o zimie. teraz sobie raczej nie poleżę bo przeciez jest juz Anielka... Mam nadzieję, że lato będzie wiosenne tak 22 stopnie :tak:

reklama
Czytałyście o 13-letenim ojcu?
Cyt: Zawsze przypuszczaliśmy, że największe głupoty popełniają młode gwiazdki Disney’a. Okazuje się jednak, że zasada ta generalnie dotyczy wszystkich nastolatków. Brytyjski The Sun opisał ostatnio historię Alfie Pattena, 13-letniego ojca (nie pomyliliśmy się - trzynastoletniego). Chłopiec zapłodnił miłość swojego życia, 15-letnią Chantelle Steadman.

Do góry