reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Dzięki dziewczyny, poprzednio jak byłam przeziębiona w grudniu też się leczyłam sposobami naturalnymi tylko że wtedy w domku sobie leżałam. Teraz niestety nie mam mozliwości iść ani na zwolnienie ani na urlop i pewnie trochę dłużej będę musiała się kurować :-(

a propo obiadku co dzis robicie(oprocz tych co maja jeszcze z wczoraj-szczesciary),go mnie netchnelo dzis na pyzy z tartych i gotowanych ziemniaczkow....

ja mam rosół tylko jak na razie i zero pomysłu
ja za chwilke musze po dzieci do szkoły i przedszkola tuptać i wcale mi sie niechce,bo spodnie przemoczone,buty też,ale nie mam wyjścia:-(

Cześć dziewczynki
u nas też zima cudownie biało na dworze jak wróci M z pracy to idziemy na spacerek,bo powiedział że zgnije w domu-nie chce mi się z domu wogóle wychodzić...

a propo obiadku co dzis robicie(oprocz tych co maja jeszcze z wczoraj-szczesciary),go mnie netchnelo dzis na pyzy z tartych i gotowanych ziemniaczkow....
Dziś na obiad też mam rosołek i troche bułek na parze zrobie-he he oczywiście kupne te bułki:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no to ja ide robic te pyzy,moj Krzys je bardzo lubi,to zrobie moze konflikt wczorajszy troche zalagodze...chyba mi juz zlosc przeszla....

Do góry