reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ja moze i czasem i bym miala,ale moj sie boi ze dzidzie uszkodzi-mowie ze cos sobie ubzdural,ale on swoje no i co poradzic kiedy on przeciez wie lipiej...

Jak już jesteśmy przy mężach, to jak tam u Was z ochotą na przytulanki. Bo ja to moze z parę razy miałam , a tak to nic. Nawet mnie to wkurza.

reklama
Ja moze i czasem i bym miala,ale moj sie boi ze dzidzie uszkodzi-mowie ze cos sobie ubzdural,ale on swoje no i co poradzic kiedy on przeciez wie lipiej...

Kurcze, jak ja bym miała ochotę, a mąż takie rzeczy opowiadał, ze cos dzidzi zrobi, to byłby biedny :-D :-D

Ja mam nadzieję, ze jak dolegliwości miną i się lepiej poczuję to i ochota wróci. Ponoć drugi trymestr najlepszy :-). Chociaż w poprzedniej ciaży to przez cały czas ochoty było brak, ale to była inna bajka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no wlasnie a tek ja jestem biedna,mowie mu ze dzidzia tez czuje moja ochote a pozniej nerwy ze nic z tego,ale narazie nic z tego nie moge go przerobic ale moze jeszcze troche i sam nie wytrzyma...

Deli,ja tez cierpie na bole krzyza niestety trzeba duzo wypoczywac ale w moim przypadku nie bardzo sie da ,bo mam jeszcze Gosie i nie da mi za bardzo polezec,,,
No ja staram się dużo wypoczywać, ale czasami się nie da ;/.
No fakt wszystkie rzeczy przewoził nosił A, ja mu niektóre poskładałam i posegregowałam. No ale na zakupy samego go nie mogłam puścić ;/, a szkoda. W sumie też chce mieć jakiś wkład w domku.

A nie wiesz od czego zależy, że kręgosłup boli już tak wcześnie?

Jak już jesteśmy przy mężach, to jak tam u Was z ochotą na przytulanki. Bo ja to moze z parę razy miałam , a tak to nic. Nawet mnie to wkurza.
Mam niestety to samo.
Czasami nadzieje ochota, ale rzadko.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzidzia niby jeszcze nie uciska,aie robi sie tam miejsce i cos sie przestawia,u mnie w poprzedniej ciazy tez tak mialam i doktorka mowila ze niektore kobiety tak maja ze je boli od poczatku ciazy...po porodzie mi bol ustapil...

No ja staram się dużo wypoczywać, ale czasami się nie da ;/.
No fakt wszystkie rzeczy przewoził nosił A, ja mu niektóre poskładałam i posegregowałam. No ale na zakupy samego go nie mogłam puścić ;/, a szkoda. W sumie też chce mieć jakiś wkład w domku.

A nie wiesz od czego zależy, że kręgosłup boli już tak wcześnie?

reklama
Do góry