reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
o matko to ja chyba jakas nienormalna jestem bo zadnych takich naprawde specjalnych zachcianek to nie mam
nawet jakos apetytu tez nie
2 miesiace temu wazylam 76,6 a w srode 76......wiec nie jest zle mysle....
ale wydaje mi sie ze powinnam byc jakos bardziej jedzeniem zainteresowana a ja jakos tak nie bardzo...nawet moj maz stwierdzil ze za malo jem
ale wydaje mi sie ze powinnam byc jakos bardziej jedzeniem zainteresowana a ja jakos tak nie bardzo...nawet moj maz stwierdzil ze za malo jem
witaj i nieprzejmuj sie ja w sumie to też nie mam jakiś tam specjalnych smaków,czasami coś mi sie zachce i zjem,a wiekszosć to tylko oczami jem i ja niestety też nie mam apetytu,a tego smaka na pierogi to wtedy ty narobiłas wiec musiałam skosztować wiecej na razie nie bedzie,bo sie nie ruszamo matko to ja chyba jakas nienormalna jestem bo zadnych takich naprawde specjalnych zachcianek to nie mam
takiego połączenia chyba nie dała bym rady zjesc,śledzie i owszem ale nuttella nieMarcia to widzę, że miałyśmy wczoraj podobne menu.... śledzie i nutella hihi![]()
aga_irlandia
no nic pocieszajace jest to ze wszystko sie jeszcze moze zmienic hehehheh i jak apetyt nam najdzie to jeszcze nadrobimy hehe
dokładnie,jeszcze mamy czas potem to dopiero bedę lub nie będa zachciankino nic pocieszajace jest to ze wszystko sie jeszcze moze zmienic hehehheh i jak apetyt nam najdzie to jeszcze nadrobimy hehe
u nas były tydzień temu teraz za mną chodzi chruścik lub oponki;-)Wy tak o tych kruchych i karpatkach, że odszukałam przepis na pączki i jutro będą pączsie.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aga_irlandia
ech a mnie jakos slodkie nadal nie ciagnie.....
na sniadanie zjadlam dzis bulke ze sledziem matiasem bo rodzice przywiezli...ale czy to moj smak to nie jestem pewna.....
na sniadanie zjadlam dzis bulke ze sledziem matiasem bo rodzice przywiezli...ale czy to moj smak to nie jestem pewna.....
Podziel się: