reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Hej.
Macie pozdrowienia od Malinki. Noc miala dosc ciezka bo bardzo bolaly ja szwy dopiero kolo 3ej w nocy zasnela po zastryzku przeciwbolowym. Za to Tomeczek ma sie doskonale. Je i spi. Szkoda jej ze w szpitalu nie ma neta bo juz by z nami popisala;-)Przesyla buziaki:dry:

reklama
dzień dobry ;-)
ja od 5 na nogach, bo Remy chce jeść co godzinę, co oznacza, że wisi ciągle przy piersi :no:

Deli - wspaniale cię widzieć znowu! Mam nadzieję, że cięcie nie będzie ci długo doskwierać.

My wczoraj byliśmy z naszym synkiem z wizytą u znajomych. Był super grzeczny - spał caly czas i budził sią tylko na jedzenie (roónioóko co 2 godziny). ;-)
dzisiaj jedziemy do babci ;-)

No Aneczka tak jak mówisz - pora mi rodzić... tylko ten w środku niebardzo ma chęci wyłazić ;-)
Kasia a ja już myślałam że ruszyłaś Ty chociaż ech
Gosia Remy mały głodomorek :-) fajnie że grzeczniutki, miłej niedzieli dla Was :tak:
Fajnie że Malinka już ma Tomeczka przy sobie, ciekawe jak opisze poród

Witam i ja sie z rana....oczywiscie tez w dwupaku :-D
Noc za to mialam do pupci,za przeproszaniem,nie spalam do 2 w nocy....co sie polozylam to znow wstawalam,zgaga mnie taka dopadla,ze az bolalo :szok:...i na wymioty mnie zbieralo,no i tak cywalam na siedzaco...wrr....az wreszcie jakims cudem udalo mi sie zasnac......:confused:

A wy widze ze tez ciagle w dwupakach,eh,ten mikojaj nic nie pomogl.....to tylko Malinka ma jakies chody u niego....:tak:.:-):-):-)

Witaj Deli znow na forum.....fajnie ze juz w domku jestescie....i ucaluj Oliwcie od ciotek z BB

Gosia , to fajnie ze Remy taki glodomorek.....niedlugo to niezly pulpecik ci sie zrobi ;-)

witam sie i ja niedzielnie:-D moja Amelka tez miala takie dni ze co godzine albo co poltorej sie budzila na jedzonko.teraz za dnia to ak co 2-3 godzinki a w nocy jak ja nakarmimy ok24 to spimy spokojnie do 5.30:tak::-D tez jest grzeczna placze tylko jak jest glodna:tak: a jak robi kupke to sie tak smiesznie spina i zaciska piastki a na buzi robi sie czerwona z wysilku czasem:zawstydzona/y::-D(podajemy jej herbatke z kopru to tak nie steka)
u nas dzisiaj pochmurno ale na spacerek i tak idziemy-a co trzeba dzidzie dotlenic bo po spacerkach lepiej spi:tak::-D a na obiad (tak malo niedzielny) mam indyjskie jedzonko:-)
pozdrdowionka mamuski i milego dnia

reklama
Do góry