reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Kasiu trzymam kciuki!!!

A ja dziś się zrelaksowałam bo mąż bilety do kina wygrał i tak znienacka poszliśmy :) co prawda film bardziej emocjonujący (o więźniarce która walczy o dziecko) ale mimo wszystko dobrze się wyrwać i przestać myślec o jednym ;) takie też zresztą mam plany na najbliższe dni - znajdować sobie dużo różnych zajęć żeby szybciej czas leciał :)

Kasiu trzymam kciuki!!!

A ja dziś się zrelaksowałam bo mąż bilety do kina wygrał i tak znienacka poszliśmy :) co prawda film bardziej emocjonujący (o więźniarce która walczy o dziecko) ale mimo wszystko dobrze się wyrwać i przestać myślec o jednym ;) takie też zresztą mam plany na najbliższe dni - znajdować sobie dużo różnych zajęć żeby szybciej czas leciał :)
Kurcze tez chcem do kina:-:)-( Ale niestety chyba musze z tym poczekac do przyjazdu do Polski!(bo chyba to szybciej bedzie niz moja nauka jezyka:dry:)
Ale masz racje trzeba znalesc sobie jakies zajecia zeby caly dzien nie myslec i nie wyszukiwac u siebie oznak porodu:-D Ja jutro ide na urodziny kolezanki to tez sie troszke rozluznie:-)

Kasia, ja też trzymam kciuki, ciekawe czy jutro będziesz już Miłoszkiem, no i mam nadzieję że Mati już gorączki nie będzie miał a TY spokojnie urodzisz :tak:

Ja się najadłam jak bąk, i teraz mi się odbija :zawstydzona/y:Olenka te Twoje hot dogi tak mnie zapchały :-p ale ja jadłam bez tego dipu czosnkowego bo taki zrobiłam , wolałam nie ryzykowac bo zgaga po czosnku murowana u mnie i męczy :dry:

reklama
No, KASIA widzę, że coś się ruszyło :tak:
U mnie spokój - a taka fajna data jutro buuuuuuuuu

Dobrej nocy Brzuchatki

Do góry