reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
Dzień Doberek!!!
Gosiu super że się odezwałaś jak czytałam Twój opis to się śmiałam i płakałam!!Cieszę się że tak szybko mały się urodził.Życze Wam dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku!!!!
Witaj Emy!
Aniaso odpoczywaj!!!To nie dobrze jak masz tak często skurcze może zadzwoń do gin???
A ja miałam kolejną nie przespaną noc to chodzenie na siku mnie wykończy-jestem nie wyspana.....
Gosiu super że się odezwałaś jak czytałam Twój opis to się śmiałam i płakałam!!Cieszę się że tak szybko mały się urodził.Życze Wam dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku!!!!
Witaj Emy!
Aniaso odpoczywaj!!!To nie dobrze jak masz tak często skurcze może zadzwoń do gin???

A ja miałam kolejną nie przespaną noc to chodzenie na siku mnie wykończy-jestem nie wyspana.....

aniaso86
mamusia sierpniowa 2009
Malinka ale ja nie mam gin:-( jedyne rozwiazanie to do szpitala a jak zadzwonie to co im powiem jak zapytają co ile skurcze

jedyne co moge teraz powiedziec to to że nospa nie pomaga ale jak oni tu nie wiedza co to nospa 

Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Aniso spokojnie. Jak nie przejdzie za pół godzinki to jedź do tego szpitala. Powiesz im że wzięłaś lek rozkurczowy a nazwa nieważna (weź opakowanie do torebki wrzuć bo jest na niej nazwa po łacinie jak by lekarz ciekawy był). Połóż się i czekaj może te skurcze same przejdą. Mi no-spa dopiero po godzinie zaczęła skutkować. Ale po pół już wiedziałam, że przerwa między skurczami się zwiększa.
ania-anglia
mama CLAUDII i ROKSANKI
WITAM SIE Z RANA , JA JUZ Z KAWKA SIEDZE I ROZMYSLAM CO TU DZISIAJ ROBIC.
GOSIU SUPER POROD MIALAS
IDE POSLUCHAC JAKIES WIADOMOSCI W TV - POZNIEJ ZAJZE CO UWAS SLYCHAC :-)
GOSIU SUPER POROD MIALAS

IDE POSLUCHAC JAKIES WIADOMOSCI W TV - POZNIEJ ZAJZE CO UWAS SLYCHAC :-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ja właśnie przeczytałam że Cichopkowa już urodziła. A się śmiałam, że taka fanka jestem, że razem z nią w ciąże zaszłam i mamy taki sam termin porodu. A tu proszę. Teraz to na prawdę każda będzie się w swój organizm wsłuchiwać

MALINKA2109
Fanka BB :)
Oj Aniu to kiszka.Efe ma racje jak nie przejdzie to lepiej pojechać do szpitala!
aniaso86
mamusia sierpniowa 2009
Efe ja tą nospe brałam w nocy
w sumie dwie:-( ale nie wydaje mi sie zeby to byly regularne skurcze skoro nie moge ich policzyc
zeby to chociaz bol byl miernikiem ale je da sie wytrzymac sa poprostu nieprzyjemne i duszace i ciagnace ...:-(

kaskax25
mama wspaniałej trójki
Witam,
koszmarna noc spalam do pierwszej a potem przysnelam kolo 5 i wstalam o 7:-no: męczą mnie skurcze ale nie sa strasznie bolesne a raczej duszące i nie potrafie ich policzyć
mam wrażenie że to jeden wielki
meza wysłalam do pracy i nie wiem czy dobrze zrobilam
Gosiu jeszcze raz gratuluje i całuski dla synka![]()
Oj Aniu niepokojace te skurcze jesli sa dlugie ponad 30 sekund i nasilaja sie to radze do szpitala sie zglosic:-
Gosiu moje gratulacje, kazda o takim porodzie moglaby tylko pomarzyc. Obysmy wszystkie takie mialy i bez cesarki sie obylo swietnie, szybko dojdziesz do siebie Remy tez i bedziecie razem w domku. Czekamy na zdjecie

Trzymajcie kciukasy za Juleczke jesli wyniki beda dobre to moze Aneczka wyjdzie dzis z mala do domku, ale to nic pewnego

reklama
aniaso86
mamusia sierpniowa 2009
spróbuje sie położyć moze zasne bo jestem wyczerpana :-(
Podziel się: