reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

moja tez byla przespokojna:-D
a teraz zmiana i dokazuje:-D
ja tez bym chciala juz 9 kwadracik:-(
ja sie boje porodu... mam core i teraz bardziej mysle o tym co moze pojsc nie tak:-(
ale musze to zmienic bo napewno cos soie stanie:dry:

dobranoc dziewczyny:-D
ja tez ide sie polozyc bo plecki dokuczaja:dry:
u nas temperaturka pokojowa bedzie sie fajnie spalo:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć!!
A ja spać już od 3 nie mogę:dry: mój pojechał już do pracy a ja przed kompem buszuje:-) mały miał czkawkę i spać nie mogłam....
Teraz fajnie chłodno mgła aż przyjemnie!!!!A co będzie potem???:baffled:

Witaj Malinka:-)
My dzis jako pierwsze:-)
Ja przez wtorkową burzę nie miałam internetu, więc muszę nadrobić zaległości i poczytać co tam u Was słychać:-)
A mój synek dał mi dzisiaj pospać. Chyba odsypiał wczorajszą nocką, bo do 2 buszował a później o 5 znowu zaczął;-)

Hej Monika!!
A mi się teraz spać zachciało i coś mi się oczka kleją ale wole się nie kłaść bo będę spać do 10 a dziś jade do gin autobusem więc musze się naszykować wcześniej....
Ja to bym bardzo prosiła burze!!!U nas wczoraj niby była po błyskała i pokropiło a potem i tak było duszno:baffled:

U mnie to chyba dzisiaj będzie skwar. Teraz mam wszystkie okna pootwierane a żadnego chłodu nie czuć.
A wczoraj pojechałam z mężem nad jeziorko, tak na chwilkę. Jak tylko wlazłam do wody(nóżki pomoczyć) to cieszyłam się jak dziecko, taka ulga:-)

reklama
Do góry