reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Od przyszlego tygodnia w tchibo beda sliczne rzeczy... Juz sie czaje na posciel i zabawki..
Tchibo.de: Babykleidung, Möbel & Spielzeug für Ihren Nachwuchs

..albo zamowie jeszcze przez net, bo mnie kusi od rana:-):-D, a poza tym sie boje, ze wykupia:-(
No faktucznie fajne ,ciekawe ile z tych rzeczy znajdzie się u nas;-).Na śmierć zapomniałam mój mąż ma dzis urodziny, wchodze sobie przed chwilą na NK i czytam właśnie tą widomość.Kurcze a ja nic nie mam i jest uziemiona dziś:-)

Przygotuj jego ulubiony obiadek, zaaranzuj fajnie stol.. jakies swieczki platki kwiatow olejek zapachowy gdzies w tle niech sie ulatnia.. obwiaz brzuszek czerwona wstazka, na przodzie zawiaz w kokarde.. i pownien byc happy;-):-D

Dzień Dobry :)
dziewczyny to ja też wam chętnie oddam słonko - ja jak kest słonecznie czuje sie okropnie - słabo mi itd...

Troche się martwię, kolejna noc ze skurczami - tak, że się budziłam. Na noc wzięłam no-spę. Tak mnie ciągnęło dołem brzucha... nie bardzo wiem co robić. Wizytę mam dopiero 13-tego. Młody rusza się normalnie, teraz mi to przeszło - bóle nachodza mnie wieczorem....

A tu jeszcze takie wieści o ANI i ADZE - trzymajcie się dziewczynki! Jeszcze troszkę w dwupaku...

No faktucznie fajne ,ciekawe ile z tych rzeczy znajdzie się u nas;-).Na śmierć zapomniałam mój mąż ma dzis urodziny, wchodze sobie przed chwilą na NK i czytam właśnie tą widomość.Kurcze a ja nic nie mam i jest uziemiona dziś:-)

Ja juz sprawdziłam - jest polski sklep internetowy Tchibo i jest to samo :)

Ostatnia edycja:
Przygotuj jego ulubiony obiadek, zaaranzuj fajnie stol.. jakies swieczki platki kwiatow olejek zapachowy gdzies w tle niech sie ulatnia.. obwiaz brzuszek czerwona wstazka, na przodzie zawiaz w kokarde.. i pownien byc happy;-):-D
Z tym obiadkiem mam tak ,że są pierogi ruskie ,które ona sam wczoraj ulepił hihihihi.Ale to nic dzis zaworzę małego do dziadka to wieczorek wyjdziemy do jego ulubionej knajpy i powinno byc ok:-)

reklama
okay, ja tez uciekam... prysznic.. wloski.. makijaz- troche mi to zajmie. A jeszcze z psiakiem musze wyjsc.
Pozdrawiam cieplutko! Sobie zycze chmur i co sie okazuje, co niektorym tez zachmurzonego nieba:-) a reszcie slonka, slonka i jeszcze raz slonka!
Zdrowo sie trzymajcie!!!! Papy i do jutra moze, jak sie wyrobie:-)

Do góry