reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam sobotnio dziewczynki:-)

Aneczka- mnie w UK tez nic nie lapie, w ciagu 6 lat jak tu jestem moze raz mialam zapalenie wirusowe gardla:tak: ale jezeli chodzi o alergie to moj malzonek niestety doswiadcza co roku od polowy do konca czerwca atakow kataru, kichan i lzawien a w PL nie mial, wic sama nie wiem jak to jest...

dzis u nas bardzo ladnie bylo, spacerek zaliczony:tak:owocki na targu kupione, poprane i posporzatane a teraz lezenie;-)

reklama
e wolałabym tak pół miesiąca kichać niż tu gdzieś od kwietnia do jesieni...
u was ładni jak u nas brzydko;p
ja dziś nigdzie nie wyszłam cały dzień padało, tylko na ławeczce przed domkiem posiedziałam:/

wiem ze pogoda u was niezbyt fajna, bo tesciowa dzwonila, co prawda ze slaska ale narzekala bardzo ze zimno
moze sie poprawi u was, widze ze u mnie deszcze od poniedzialku:zawstydzona/y: zreszta i tak w pracy siedze od 9.00 do 5.00 to mi w sumie obojetnie...jeszcze 4 tygodnie mam do konca ale bardzo mi sie juz nie chce chodzic, nawet nie ze dolegliwosci mam ale kazdy ma te same pytania i komentarze do mnie, tacy wszyscy za bardzo przyjacielscy sie zrobili, meczace to jest

a możliwe że u was gorzej od poniedziałku bo u nas ma być ładnie;p
a mnie by to cieszyło bo mój ma wolne pon-wt i pt-niedz i wolałabym ładna pogodę.

Dobry wieczor laski:tak:
Ja dzisiaj jestem okropnie zmeczona i obolala.... Prawie caly dzien bylam u rodzicow i pomagalam. Co prawda byly dwie panie do pomocy w sprzataniu ale doprowadzenie domu do stanu w ktorym mozna sie wprowadzic jest straszne!!

Gosiu to samo mi mama powiedziala o hinduskim jedzonku wiec zrezygnowalam z obiadu tam:tak:

Mola - to ja proponuje ciepla rozluzniajaca kapiel :tak: sama sobie zapodam bo dzis sie niezle nadwyrezylam, ze sprzatniem i spacerem a przeciez normalnie to na tylku przed komputerem 8 godzin :tak:

Mola ja tam jem ostre bo lubię i nie widzę problemu, w końcu hinduski jedza w ciazy i nic im nie jest.
Ale pospałam, normalnie mnie ścielo po tym zajadaniu na godzinę.

reklama
ja jestem, sama gotuję po hindusku raz na jakiś czas, albo idziemy po jakieś curry do Pakistańczyka. Mieszkałam kilka miesięcy w Indiach i sie tam zaraziłam pysznym ostrym jedzonkiem.

Do góry