reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam sie dzis porannie.....pogoda nie zaciekawa dzis u mnie,pochmurno jakos.....
Wczoraj burza przeszla,na szczescie lagodna....a zapowiadalo sie dosc nieciekawie...:szok:

Ann narobilas mi smaka ta kawusia.....ide sobie tez zrobic....:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzień dobry:-):-):-)
ja miałam dziś rozpustę spałam równo 12 godzin:szok::-D:-D
dawno tak nie pospałam jest mi cudownie z tego powodu:laugh2::laugh2::laugh2:
a do tego piękna pogoda :-Dwięc tylko korzystać w marę możliwości oczywiście:eek:

Heja.
Ja nadal u teściów, gorąco tu i parno. Jutro mam wizytę u tutejszego ordynatora ktory ma odbierać mój poród, trochę się cykam, bo ja tylko do mojego gina chodziłam od zawsze i się zastanawiam jak to jutro będzie :confused: mam nadzieję że mój M będzie mógł wejść ze mną ..
Poza tym to coraz trudniej mi się poruszać :baffled: kość ogonowa boli, szczególnie jak mam wstać po nocy, jak się przekręcić chcę to aż mi coś tam chrupie :eek: ehh

mimo wczorajszego maratonu oo sklepach mam dziś po spaniu nawet dużo siły i o dziwo lżej się czuję:)
mykam na spacerek z rodzinką:)
miłego dzionka dziewczyny:)

A ja juz po obiadku,teraz sie lenie...sloneczko niesmialo przedziera sie przez chmurki.....moze pojedziemy do znajomych....

Aneczka to ci fajnie ze mozesz sobie tyle pospac....mnie zaraz Gosia budzi i nie daje spac...a zreszta nie wygodnie mi juz,spie tylko albo na prawym,albo na lewym boku i rano mam oba zcierpniete,no i dopuki mi sie nie rozchodza to kicha....hi,hi....:-D:-D:-D

Widze ze dzis tu pustki.....wiec i ja zmykam.....:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny

sorki ze sie nie odzywam od kilku dni ale sporo sie u mnie działo. Jestem w Polsce od poniedziałku, w piątek kupliliśmy bilety i w sobote wyjechaliśmy. Co prawda juz dawno zastanawiałam sie nad wyjazdem (a właściwie o nim marzyłam) ale nie byłam pewna czy starczy nam kaski. Wszystko potoczyło się jednak pomyslnie i teraz szykuje sie na 15 na obrone magisterki. Właśnie wczoraj wydrukowałam prace i oddałam do dziekanatu, teraz pozostaje mi juz tyko nauka... a tej mam sporo. Na szczęście zostajemy do przyszłego piątku więc w przyszłym tyg będzie troszke czasu na odpoczynek i odwiedziny u rodzinki i znajomych.

A wczoraj bylismy z mężem u ginka i oglądaliśmy malutką :-). Miała akurat czkawke i badanie wyszło śmiesznie :-). Szyjke mam zamkniętą i wszystko ok :tak:
w poniedziałek wieczorkiem ide jeszcze raz na ktg :-)

pozdrawiam was wszystkie gorąco i prosze trzymajcie za mnie kciuki na obronie, mam o 16.50 w poniedziałek. Odezwe sie po egzaminie.

Buziaki, papapa

reklama
hihihi Anet ja tak małego nauczyłam jak mały był że się nie budzi i on sam się sobą zajmuje;p
wstaje , potem łazienka i zabawki wyciąga;p

na dworku ukrop ale spacerek udany nawet mnie brzuszek po tym nie boli;p

Do góry