reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Kurcze te rozmiary ciuszkow,to dla mnie czarna magiajakas. To znaczy w jakim rozmiarze i ile mam kupic spiochow i body na początek tzn koniec sierpnia i wrzesień? Bo rozumiem ze na poźniej nie ma co kupowac bo moga byc za male.

Natt ja kupiłam 62 i 68 nie kupowałam 56, bo może się okazać, że mała będzie mieć 59 cm tak jak ja i jej ani razu ciuszka 56 nie założę.
Jeśli się urodzi mniejsza to po prostu tatuś dokupi.
Mam na razie tak około 12 body i śpiochów 10 do tego pajacyki :) no i do body mam półśpiochy jeszcze. Więc troszkę tego mam i na razie więcej nie kupuje, bo nie widzę potrzeby
.
Po za tym później jeszcze poprzynoszą znajomi ciuszki więc szkoda kupić więcej, a później nie ubrać ani razu.

Andariel w rozmiarze 62:eek::eek:Nie wydaje mi sie zebys zdazyla ubrac:eek:Na zime to kombinezon pewnie z 74, dzieci szybko rosna:tak::tak:
ech, tego się obawiam, a kombinezon jest świetny - cieplutki i w ogóle śliczny...

ja też mam mało ciuszków 56 (kilka mam, bo dostałam), większość 58 w górę; ale dostałam też kilka na wcześniaczka, takich malusich do 2500kg! są mikrusowe, naprawdę, ale mam nadzieję, że nie będę miała okazji z nich skorzystać;

Dzieki Deli! Bo ja kompletnie zglupialam z tymi ciuszkami i rozmiarami. Dzis sie skusilam i kupilam pierwsza rzecz! Rekawiczki do szpitala dla Julii:). Jaki slodkie i tycie:))))))).Ale wiecej juz nic nie kupie teraz! No blok mam taki,ze nie wiem...Ale spoko w lipcu sie zacznie i u mnie zakupowe szalenstwo!:).

a ja siedze i szoruje łóżko pietrowe bo chcemy je sprzedać,a jest lekko przybrudzone,a trzeba pocykać fotki jakieś
a zalezy nam,żeby sie go jak najszybciej pozbyć

A mnie nadal leń trzyma:-D
Ale co tam nastawiłam tylko pranie i naszykowałam obiad.A i wyciągnęłam zeszłoroczne letnie obuwie-w końcu- bo dziś tak upalnie!!Ale już są chmurki mam nadzieje że deszczyk spadnie i będzie lepsze powietrze!!!:tak:

reklama
U mnie też gorąco, w cieniu mam 28 stopni.

Szykuję się do wyjścia zaraz mężulek przyjedzie i na 16:30 pierwszy raz do szkoły rodzenia. Zobaczymy jak to będzie.

Do góry