reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam!!!
a ja jak zwykle spąć nie moge i juz od 5 na nogach.heheh najśmieszniejsze żet to że jest 7 rano a ja mam cały obiad już gotowy:)
hmmm całe szczęście ,że mam sporo dziś do załatwiania,a więc jakoś minie mi ten dzień.:-):-):-)

reklama
witam!!!
a ja jak zwykle spąć nie moge i juz od 5 na nogach.heheh najśmieszniejsze żet to że jest 7 rano a ja mam cały obiad już gotowy:)
hmmm całe szczęście ,że mam sporo dziś do załatwiania,a więc jakoś minie mi ten dzień.:-):-):-)
no nieźle, ja tobym sobie pospała... ale niestety, obowiazki wzywają :tak:

mika w ramach pocieszenia powiem ci że ja też s łomiana jestem ,bo przez ostatni miesiąc mój M jak jedzie w trase w ponieziałek rano to wraca w piątek wieczorem,a więc wiem co czujesz:).
ciężko jest się do tego przyzwycaić ,no ale jakoś trzeba dawać raby:)

aaaaaa musiałam wrócić do tabletek na podtzymanie:( niestety bół w dole brzucha się tak nasilił ,ze nawet chodzic niedałam rady ,a więc bo 38 tygodnia bede jeszcze musiała je brać:(

mika w ramach pocieszenia powiem ci że ja też s łomiana jestem ,bo przez ostatni miesiąc mój M jak jedzie w trase w ponieziałek rano to wraca w piątek wieczorem,a więc wiem co czujesz:).
ciężko jest się do tego przyzwycaić ,no ale jakoś trzeba dawać raby:)
a ja sie denerwuje bo przed wyjazdem mielismy dokupić szefkę do naszych mebli, ale z tego co widzę jaki jest zalatany to pewno nie zdązymy :baffled::baffled::baffled::baffled:

no i co najgorsze mam prowadziś tryb zycia kanapowo ,łóżkowy:(
oj nie wiem czy dam rade wytrzymać
już wczoraj się złamałam i na basen poszłam,ale byłam rozsądna i tylko godzinke pływałam i to bardzo powoli:):-):-):-)

Witam sie i ja...
Mnie coś podbrzusze boli od wczoraj jak na miesiączke:baffled: mam nadzieje że to nic poważnego :-(
Mika Tobie wyjeżdża mąż a u nas ja jade do polski na dwa tygodnie, bo postanowiłam po dwóch latach od kursu że wreszcie pójde na egzamin na prawo bo to ostatni dzwonek potem znowu trzeba będzie czekać....

no i co najgorsze mam prowadziś tryb zycia kanapowo ,łóżkowy:(
oj nie wiem czy dam rade wytrzymać
już wczoraj się złamałam i na basen poszłam,ale byłam rozsądna i tylko godzinke pływałam i to bardzo powoli:):-):-):-)
jeszcze troszkę musimy wytrzymać ale finisz zawsze najgorszy, najwyżej ponarzekamy sobie tu nawzajem hihi :-D:-D

hej!
uwazaj z tym brzuszkiem bolącym,ja też myslałam,że to nic poważnego a jednak trzeba łykać tabletki:-):-):-)
no i musze odpoczywać i wkońcu znów się ma to uspokoić

reklama
Dzien dobry,
u nas zapowiada sie super upalny dzien, naszczescie zaopatrzylam sie juz w wentylator to przezyje...:-D

Milego dnia wszystkim

Do góry