reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Efe zmieniłam plany jedziemy do Reala,bo tam upatrzyliśmy tez rower dla córy i chcemy go tam oglądnąć,wiec chyba tam kupie arbuza i winogrona
a łóżeczko sliczne tez mi sie takie podoba,ale szkoda mi tyle kasy
Arbuz w Realu 3,99zł. Szkoda, że ja nie mam takiego wyboru:wściekła/y: Już więcej do tego pseudo Tesco nie pojadę.
A łóżeczko bomba. Widziałam zielone to miało super intensywny kolor i było na prawdę stabilne a majtałam wszystkimi łóżeczkami na stanie (takimi drewnianymi też, ale ciii...)

reklama
Efe, sliczne to łozeczko, można się zakochać...;-);-);-)
Bo ja sobie Mika pomyślałam, że mam tak mało miejsca w sypialni (od łóżka do ściany 110cm), więc będę się o drewniane obijać ciągle. Ale co to za wymiary 124/79?? Jak ja materacyk kupie? Przecież to co jest w każdym zestawie łóżeczka turystycznego to nie materac tylko jakiś żart:-(

Bo ja sobie Mika pomyślałam, że mam tak mało miejsca w sypialni (od łóżka do ściany 110cm), więc będę się o drewniane obijać ciągle. Ale co to za wymiary 124/79?? Jak ja materacyk kupie? Przecież to co jest w każdym zestawie łóżeczka turystycznego to nie materac tylko jakiś żart:-(
Ty faktycznie, nie zwróciłam uwagi na to....

wiesz niektóre np prześcieradła frote z gumką to tak w miarę dopasowane są ale w sumie 2 cm pewnie się zmieszczą...

reklama
ale wiesz co to jest wymiar materaca ale wymiar łóżeczka jest większy niż drewnianego naprawdę wolisz takie większe??

Do góry