reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam i ja
U mnie w nocy i nad ranem szaleństwo w pogodzie, a teraz już ciepło i dusznawo:-(

Kasia zdrówka dla Twojego "wielbiciela lekarzy", oby tym razem treafił się fachowiec i wyleczył Mateuszka.

Ja wczotaj 4 razy bylam w kibelku:szok:i to nie goniło mnie, tylko normalnie. Ciekawe, czy to schodziła dopiero glukoza,czy Dzidziak masuje jelitka, bo dziś oz rana już byłam przepisowo:confused:

reklama
a ja właśnie robię sobie jajeczniczkę z kiełbaską i szczypiorkiem bo pierwsze co dziś jadlam to kawa i mały lód śmietankowy w czekoladzie:)

Skoro arbuzy jeszcze niedojrzałe, to może i ja się skuszę:confused:
U mnie truskawki po 8 zł kg, ale na osiedlu takie sobie, mama mówiła,że na ryneczku ładne i po 8 koszyczek, ale chyba nie dopytała dobrze.

noooo......dzien doberek:)
a u mnie oczywiscie mzawka pada i pewno caly dzien taki bedzie wrrrrr
ja wypilam tylko kawke i zjadlam niecala bulke z kieldaska drobiowa:)nastepny posilek pewno zalicze po poludniu hehehehe......
no nic.......lece......bo dzis musze podjechac do centrum handlowego polazic po sklepach bo juz daaaaawno nie bylam hehehheh a poza tym srednia corka ma jutro urodziny:)
zycze wszystkim milego weekendu:)
moze jeszcze po poludniu bede
narka

witam!:-)
ja juz po sniadaniu po kawce, maluchy biegają zaraz im sniadanie robię.

Mój małżonek na mnie nadąsany, wczoraj poszedł z zebranie do szkoły średniaka i zabrał Małą ja w tym czasie posprzątałam i poleciałam na zakupy, pech chciał że spotkaliśmy się spowrotem pod domem i jak mnie zobaczył z siatami to myślałąm że nie dojde do domu w jednym kawałku!!! dostało mi się jak nigdy dotąd...cały wieczór suszył mi głowę, musiałam dziś przysięgać ze to się nie powtórzy:-)
pozdrawiam

Mój małżonek na mnie nadąsany, wczoraj poszedł z zebranie do szkoły średniaka i zabrał Małą ja w tym czasie posprzątałam i poleciałam na zakupy, pech chciał że spotkaliśmy się spowrotem pod domem i jak mnie zobaczył z siatami to myślałąm że nie dojde do domu w jednym kawałku!!! dostało mi się jak nigdy dotąd...cały wieczór suszył mi głowę, musiałam dziś przysięgać ze to się nie powtórzy:-)
pozdrawiam

no i chyba mial racje, co?? :-D:-D:-D

pozdrawiam
Czesc Sempe!!!
no co sie dziwić, dba o Ciebie i sie martwi, więc bądź grzeczna :tak::tak::tak:

ten dzidziuś mojej kolezanki urodził sie z wadą hlhs, to ponoć jedna z najcięższych wad serca, zwykłe badanie usg tego nie wykryje, tylko badania pernatalne, których ona nie zrobiła :-(

reklama
miała miał:-) ale tak wsiekłego to ja nie widziałam, udobrucham go dziś obiadem:-) leniwe mu zrobie to napewno otrzymam przebaczenie:-D

Aga wszystkiego dobrego dla córci na jutrzejsze urodzinki:-D

Do góry