reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
blagam, nie zalamuj mnie calkowicie....
Tak jest może u niektórych jest inaczej ale wszystkie znajome ,które znam i rodziły miały ten sam problem i początkowo załamka ,ale po jakimś czasie biust dochodzi do siebie:-)
brzuch to samo po porodzie jest troszkę sflaczały ,ale u mnie brzuch szybciutko doszedł do pierwotnej wersji a z biustem rok walczyłam .

hejo dziewczynki :)
u mnie wszystko dobrze, poza tym że troszke wyniki moczu mam nie takie i gin kazał mi powtórzyć... dzidzia obrócona główką w dół, dlatego tak mi uciska, waży koło 1,5 kg. Na usg była odwrócona pupką czyli generalnie ma nas gdzieś i gin stwierdził że dzieki temu nie może stwierdzić na 100%, ale według niego to dziewczynka, ale nie kazał mi sie nastawiać więc już sama nie wiem, smiał sie że będe mieć niespodzianke...od poprzedniej wizyty moja waga stoi w miejscu...:szok::-D:-D:-D nastepna wizyta za 3 tyg, może coś sie wiecej okarze....

ja się smaruje również od początku ciązy ale biust jędrnośc stracił:( mimo wszystko
na piersiach mam rozstępy ale stare bo mi się zrobiły jak miałam 14 lat i bardzo szybko mi urusł, na szczeście nowych brak.
na brzuszku rosztępów niemam, ale za to na udach mi się porobiły po wewnętrznej stronie, a tam tez przeciez smaruje kremami na rozstępy.
widocznie tak tojuz się dziwnie rozkłada

hejo dziewczynki :)
u mnie wszystko dobrze, poza tym że troszke wyniki moczu mam nie takie i gin kazał mi powtórzyć... dzidzia obrócona główką w dół, dlatego tak mi uciska, waży koło 1,5 kg. Na usg była odwrócona pupką czyli generalnie ma nas gdzieś i gin stwierdził że dzieki temu nie może stwierdzić na 100%, ale według niego to dziewczynka, ale nie kazał mi sie nastawiać więc już sama nie wiem, smiał sie że będe mieć niespodzianke...od poprzedniej wizyty moja waga stoi w miejscu...:szok::-D:-D:-D nastepna wizyta za 3 tyg, może coś sie wiecej okarze....
Najważniejsze ,że wszystko ok z dzidzią;-)

reklama
Tak jest może u niektórych jest inaczej ale wszystkie znajome ,które znam i rodziły miały ten sam problem i początkowo załamka ,ale po jakimś czasie biust dochodzi do siebie:-)
brzuch to samo po porodzie jest troszkę sflaczały ,ale u mnie brzuch szybciutko doszedł do pierwotnej wersji a z biustem rok walczyłam .
mi juz nie doszedl:wściekła/y:

Do góry