reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
sprzatam, ale was podczytuję. U mnie nie będzie problemu z chowaniem wózka, mam przedpokój gdzie wózek sie spokojnie zmieści, al jak będę czciała mieć porządek, to wsadzę do komórki. tyle że w lecie, bo póżniej może łapać wilgoć.

cześć Malinka. Ja się pochwaliłam że u nas ładnie, ale właśnie pada deszczyk na przemian ze słońcem. Mój M śpi, nic go nie rusza, a ja od 6 na nogach, nic spania nie mam.

Ja za to w nocy zasnąć nie mogłam bo mały jakoś się źle ułożył że taka gula na pępku była i straszliwie bolało!I jak na złość nie chciał się przesunąć....a potem doszły kopniaki mocne i już od 23 do 1 nie spałam:baffled:
Ale nad ranem nadrobiłam:-D

reklama
też się przyłaczam do życzeń

Niech Wasza droga usłana różami będzie !!!
A razem pokonacie wszelkie przeciwności losu...

Do góry