też mam takie fazy, czasem jestem spokojna i dobrej mysli a czasem mam napady panicznego strachu, szczególnie jak widzę jak dni szybko uciekają. A boję sie wszystkiego, samego porodu, tego co bedzie zaraz po, nawału pokarmu w piersiach ( a że mam spory biust jest to dla mnie nielada gratka) i te spojrzenia koleżanek z sali już to przezyłam... dlatego coraz częściej mysle o osobnej sali...wiesza. Mika a czego sie boisz? Bo widzisz ja w pierwszej ciąży zupełnie się nie bałam, a teraz jestem przerażona że coś się znowu może stać.Tyle że mam fazyczasem bardzo sie boję, czasem podchodzę racjonalnie. To chyba hormony.
reklama
Deli teraz bedzie już z górki, trzymam kciuki za powrót do zdrówka ;-)Dokładnie zniesiemy wszystko :-):-):-)
Mam nadzieję, że do poniedziałku już mi przejdzie... Dziś już chyba piaty dzień jak się meczę , ale noc przespałam :-)
miranda
Fanka BB :)
pewnie pierworódkom jest ciut łatwiej, nie wiedzą co je czeka i boja się nieznanego.
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Dzien dobry wszystkim.:-)
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Miranda jakie łatwiej im blizej porodu tym bardziej sie boje własnie dlatego ze nie wiem co mnie czeka.Pozatym ja panicznie boje sie bólu,nie wiem jak dam rade.
a ja wiem co mnie czeka i dlatego jest jeszcze gorzejMiranda jakie łatwiej im blizej porodu tym bardziej sie boje własnie dlatego ze nie wiem co mnie czeka.Pozatym ja panicznie boje sie bólu,nie wiem jak dam rade.
miranda
Fanka BB :)
no nic lecę posprzatać trochę, do zobaczenia.
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Tak zle i tak niedobrze.
reklama
basia1807
mama trzech skarbów
hej dziewczyny
nie wyspalam sie
gardlo mnie boli
nie wyspalam sie
gardlo mnie boli
Podziel się: